Celebrity

2. května 2024 17:11

Vanesa Havlíková

Roman Šebrle už přítelkyni Hedviku neskrývá. Prvního máje se ukázali na veřejnosti

Desetibojařská legenda a moderátor televize Prima, Roman Šebrle (49), už svou přítelkyni neskrývá. Hedvika Lišková, která pracuje jako reportérka na CNN Prima News, přišla svého partnera podpořit na akci do pražské Grébovky. Šebrle akci moderoval a Hedvika z něj nemohla spustit oči.

Moderátor Hlavních zpráv poprvé vztah s Hedvikou Liškovou přiznal letos v únoru, kdy spolu zamilovaný pár sdílel společnou fotografii z dovolené v italském Livignu. Na začátek dubna si poté naplánovali romantickou cestu do Málagy ve Španělsku.

Čtěte také: Zamilovaný Roman Šebrle s partnerkou v Málaze. Památky, romantika a krevety

Zamilovaný Šebrle s partnerkou

Nyní se poprvé společně objevili na veřejnosti. Vyrazili na prvomájovou akci, jež se konala v pražském parku Grébovka. Akci Dermacol Love Day Šebrle již po několikáté s kolegyní Evou Perkausovou moderoval. Ve chvíli, kdy zrovna nebyl na pódiu, se však nehnul od své přítelkyně Hedviky.

Dvojice ze sebe po celou dobu nespustila oči. Společně se objímali, dávali si polibky a vyměňovali si zamilované pohledy. Vůbec nejvíc si užili vystoupení kapely Lunetic. Během koncertu si zazpívali, zatancovali a i zapózovali přítomným fotografům. Dokázali tak, že jejich láska opravdu jen kvete.

Přečtěte si: Eva Perkausová oslavila třicítku. Od manžela dostala luxusní auto za několik milionů

Oba zamilované kolegy z jedné firmy spojuje tedy nejen láska ke sportu a k práci, ale mohou si také předat cenné rady coby rodiče. Roman Šebrle má totiž syna Štěpána a dceru Kateřinu, oba z manželství s Evou Kasalovou, a Hedvika Lišková má děti dokonce tři.

Podívejte se, jak si Šebrle s přítelkyní Hedvikou užili dovolenou ve Španělsku:

Sdílejte článek
Štítky Roman Šebrle moderátor láska rodina vztah CNN Prima NEWS Hedvika Lišková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.