Celebrity

18. června 2024 17:45

Tomáš Durčák

Boháč Ronaldo sbírá hodinky, auta i krásné ženy. V garáži má koráb za čtvrt miliardy

Ronaldo a jeho auta

Cristiano Ronaldo dnes už zdaleka neplatí jen za krále fotbalu, ale lze jej považovat i za krále sportu jako takového. Minimálně z pohledu peněz totiž neexistuje žádný jiný sportovec, který by dokázal inkasovat tak astronomické částky jako portugalský útočník. A stejně jako vydělávat umí Ronaldo své miliardy také utrácet. Za co jiného než za to nejluxusnější, co si jen lze pořídit.

Za rok 2023 Cristiano Ronaldo opět nenašel na celém světě z pohledu příjmů žádného přemožitele. Jeho na první pohled astronomický plat v saúdskoarabském týmu Al-Nassr, kde mu loni vyplatili 1,5 miliardy korun, přitom netvoří ani čtvrtku toho, co zvládl vydělat. Celkem si totiž díky svým lukrativním sponzorům a dalším smlouvám přišel na 6,5 miliardy korun.

Jen pro představu, každou sekundu roku 2023 tak Cristiano vydělal lehce přes 200 Kč, každou minutu přes 12 tisíc Kč a za každou hodinu jeho příjmy vzrostly o bezmála 750 tisíc Kč. I za hodinu svého spánku si tak dokázal vydělat tolik, kolik někteří nedokáží vydělat ani za celý rok. Ne nadarmo se ostatně jeho celkové jmění odhaduje na čtvrt až půl miliardy dolarů, tedy v přepočtu na více než 11,5 miliardy korun už zdaněných peněz.

Ronaldo navíc nepatří k těm, kteří by na penězích seděli. Příliš si to ani nemůže dovolit. Je totiž otcem pěti dětí, které má s celkem třemi partnerkami. Trojici potomků mu porodily dodnes neznámé ženy, s nimiž nejspíš podepsal smlouvy o mlčenlivosti. A aby si matky Ronaldových dětí své tajemství skutečně nechaly pro sebe, téměř jistě jim musel nabídnout takovou sumu, aby už do konce života nemusely pracovat. Což pro něj jsou i tak drobné.

Se svou nynější partnerkou, o devět let mladší Georginou Rodríguez vychovávají dvě děti, jejich třetí potomek v dubnu 2022 krátce po svém narození umřel. Portugalský kanonýr se navíc netají tím, že by se za další potomky nezlobil, díky čemuž někteří vtipkují o jeho chuti postavit si vlastní fotbalovou jedenáctku jen ze svých ratolestí.

Kromě nemalých výdajů na pětici dětí i jejich tři matky si Cristiano enormně potrpí nejen na luxusní oblečení či bydlení, ale i na doplňky jako ty nejdražší hodinky, za něž neváhá utrácet desítky milionů korun. Další vášeň našel v luxusních vozech, kterých už si za své umění na trávníku pořídil několik desítek. Všemožné sportovní vozy značek Porsche, Bentley, Ferrari, Lamborghini či McLaren samozřejmě doplňují i přepychové limuzíny Rolls-Royce či ultradrahé a vzácné sporťáky Bugatti.

Cristiano Ronaldo má v garáži nejdražší a nejluxusnější vozy světa:

Za ten nejdražší z nich, limitovaný model Centodieci, kterých vzniklo pouze deset kusů, Cristiano musel dát neuvěřitelných 270 milionů korun, tedy více než čtvrt miliardy. Jen pro zajímavost, takovou částku si během loňska dokázal vydělat za pouhých patnáct dní, z čehož lze opět usuzovat, že při pohledu na cenovku extrémně vzácného sporťáku nemusel slavný fotbalista příliš dlouho přemýšlet. Celkem je hodnota jeho dnešní garáže odhadována na asi 600 milionů korun.

No a pro ty, na které Ronaldo nedokáže zapůsobit svými dlouhými seznamy vlastněných hodinek nebo luxusních vozů, je tady ještě seznam jeho bývalých partnerek a milenek, v němž se to rovněž hemží pouze půvabnými ženami. Cristiano je už sice sedm let šťastně zadaný, avšak dříve se v jeho loži vystřídaly i nejznámější ženy světa jako Paris Hilton nebo Kim Kardashian. Obzvlášť velkou slabost míval kanonýr pro modelky.

Po jeho boku se dříve objevila portugalská kráska Merche, půvabná indická herečka Bipasha Basu, ruská modelka Iryna Shayk, španělská moderátorka Lucia Villalon, herečka Gemma Atkinson nebo další hvězda z jeho rodného Portugalska Soaria Chaves.

Díky jeho popularitě i bohatství se Ronaldovi samozřejmě nevyhýbají ani všemožné kontroverze či pomluvy. V minulosti čelil například obvinění, že je ve skutečnosti gay a miluje muže. A vzhledem k jeho oblibě estetické chirurgie, kterou už si vylepšil některé své partie, zahraniční média mimo jiné přišla i s informací, že si nechává do genitálií píchat výplně za účelem jejich zvětšení.

Ronaldo musel s partnerkou v roce 2022 oplakat ztrátu šestého potomka, malý chlapec zemřel nedlouho po porodu. Jeho dvojče, malá holčička, však přežila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.