Celebrity

30. května 2024 14:07

Tomáš Durčák

Paris Hilton je jako matka terčem kritiky. Ročnímu synovi nasadila plovací vestu opačně

Majetná dědička globální sítě hotelů, Paris Hilton, je už téměř rok a půl matkou. Pořízení svého prvního potomka odložila až na rok po své čtyřicítce. I druhé dítě jí posléze odnosila náhradní matka. Její mateřství však zatím proslavují spíše přešlapy a podivnosti. Nyní dostala veřejnost další záminku ke kritice, když Paris se synem vyrazila do bazénu a plovací vestičku mu nasadila obráceně.

Paris Hilton zatím propagaci svého vytouženého mateřství na sociálních sítích popravdě příliš nezvládá. Třiačtyřicetiletá celebrita a majetná dědička impéria Hilton se v lednu 2023 stala poprvé matkou, když jí a manželovi Carterovi Reumovi náhradní matka porodila syna Phoenixe. Ještě v listopadu téhož roku se oba stali dvojnásobnými rodiči dcery London, kterou Paris s partnerem rovněž odnosila náhradní matka.

Když se však v dubnu 2024 malou holčičkou poprvé veřejně pochlubila, sklidila mnohem více kritiky, než zřejmě očekávala. Našlo se nezvykle mnoho hlasů, podle nichž je na první pohled zjevné, že novopečená maminka nemá s dcerkou zdaleka tak silné mateřské pouto, působí spíše odtažitě, nepřirozeně a očividně vůbec neví, jak malé dítě držet.

„Drží ji, jako by to bylo poprvé, co nějaké dítě drží,“ zkritizovala Paris tehdy jedna z žen. „Proč se svými dětmi vypadá vždy tak nepohodlně a nepřirozeně?“ rýpla si další. „Krásné děti, ale jsem jediný, kdo má pocit, že je používá jen jako hezké rekvizity?“ zněl rovněž jeden z řady negativních komentářů. Nechyběla však také slova podpory od fanoušků, kteří jí rodinu přejí.

Mohlo by vás zajímat: Paris Hiltonová ukázala syna: Vypadá jako E. T., smějí se lidé. Dědička se tvrdě ohradila

Je tomu pár týdnů, co Paris vyvolala další kontroverzi, když natočila svého malého syna a tehdy šestiměsíční dceru v dětských sedačkách – jenže obě děti byly podle všeho nedostatečně připoutané, a navíc v sedačkách seděly čelem ve směru jízdy, což je v USA do určitého věku dítěte protizákonné. Vlna kritiky na sebe i v tomto případě samozřejmě nenechala čekat. Hilton si ji však v tomto případě vzala k srdci a posléze sdílela klip se správně usazenými dětmi. „Díky za mateřské tipy, jsem v tomhle nová,“ přiznala tehdy známá celebrita. „Nikdo není dokonalý,“ dodala později v komentářích.

Jenže další, pro děti potenciálně nebezpečný, maminkovský přešlap na sebe nenechal dlouho čekat. 27. května se pochlubila na svém TikToku videem, kde si užívá v bazénu se svým ročním synem Phoenixem. Ostřílení rodiče si však ihned všimli, že jeho puddle jumper (plovací vestička s rukávky pro malé děti), kterou má malý syn na sobě, je nasazená opačně a plovák určený k nadnášení hrudníku, aby se obličej dítěte nemohl dostat pod vodu, má ve skutečnosti na zádech – což by ve skutečnosti ponoření hlavičky pod vodu mohlo ještě uspíšit.

@parishilton

Adventures with Baby P 🐠

♬ original sound - ParisHilton

„Hele, maminko, malý tip od další matky používající puddle jumper. Podle mě ho má naopak. Ale jinak moc krásné video,“ poradila Paris v komentáři další matka. „Bacha, malý má tu plovací vestu opačně,“ napsal další komentující, který rovněž vzápětí dodal „ale jinak jste úžasná matka, užívejte každou chvíli!“ Objevili se také údajní lektoři plavání, kteří Paris doporučili raději skutečnou plovací vestičku, která prý dítěti umožní používat paže a zlepší tak jeho cestu k plavání.

Veskrze se komentující jako vždy rozdělili na dva tábory. Jedni ji chválí a argumentují tím, že všechny tyhle mateřské chyby a přešlapy jasně ukazují její snahu postarat se o děti bez pomoci armády chůviček a vychovatelek. Druzí se však pozastavují nad jejím přemýšlením a namítají, že zjistit si, jak má být správně malé dítě připoutané v autě nebo jak mu správně nasadit plovací vestičku, není tak složité. Ať tak či onak, pozornost rozhodně Paris Hilton opět vzbudila, což je možná koneckonců její hlavní cíl.

Svého druhého potomka se letos dočkala také moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima News Eva Perkausová:

Sdílejte článek
Štítky koupání matka bazén syn mateřství kritika TikTok Phoenix kontroverze Paris Hilton vesta náhradní mateřství Paris Hiltonová plovací vesta rukávky puddle jumper

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.