Astročlánky

29. srpna 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 29. srpna 2024: Berani a Býci jsou pod zvláštní ochranou

Blíženci jsou v bezpečí, vše hravě překonají a zvládnou osudové výzvy. Lvi září štěstím a radostí. Raci se mohou těšit na velmi příjemné překvapení. Kdo zazáří ve společnosti a komu se podaří osudová zkouška, vám prozradí runové horoskopy.

Beran

Runa chrání váš domov a sděluje, že jste v bezpečí. Věnujte dostatek času své rodině a nejbližším. Nyní se zaměřte na teplo vašeho domova, který vás chrání, hřeje a jeho energie září jako slunce na nebi. Ti, kteří cestovali, naleznou zpět svůj domov a s láskou se tam vrátí.

Býk

Runa vnáší harmonii a klid do vašeho života. Pokud potřebujete odstranit překážky, které vás trápí a berou vám sílu, pusťte se do toho. Jediná podmínka k úspěchu je rozhodovat se v klidu a bez negativních emocí, jako jsou vztek, pomsta a strach. Než cokoliv učiníte, promyslete v míru další kroky a pak jednejte.

Blíženci

Runa vám dává naději při zdolávání náročných životních zkoušek. Postupujte pomalými krůčky vpřed a věřte, že se váš život velmi rychle změní k lepšímu. Nebojujte, jednejte a důvěřujte, výsledek vás nadchne a okouzlí.

Rak

Runa přináší do vašeho života krásné dary v podobě proudící energie a lásky, která zcela ovládne vaše životy. Následující dny budou zcela podle vašich představ, a dokonce se můžete těšit na velmi příjemné překvapení.

Lev

Runa přináší radost, lásku, harmonii a nádherné vztahy v rodině i přátelství. Pobývejte v dobré společnosti, dopřejte si zábavu a šiřte vaši pohodu dál. Pokud je ve vaší blízkosti někdo osamělý či nemocný, udělejte mu radost a obdarujte ho alespoň úsměvem nebo vlídným slovem.

Panna

Runa vám dodává odvahu ukončit období, které pro vás nemuselo být příjemné. Nadechněte se a nabídněte ruku k usmíření tam, kde sluníčko zapadlo za mraky. Všem se nesmírně uleví a vám ještě o něco víc. Nebojte se, konejte a vaše štěstí se vám vrátí zpět.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop na týden od 26. srpna 2024: Váhy čeká vášeň, Kozorohy kritika v práci

Váhy

Runa vám nabízí dar v podobě nového a lepšího života. Stačí se na malou chvíli zastavit, nebojovat a nesmyslné spory či nedorozumění nechat za sebou. To, co skončilo, přináší do vašich životů nové začátky, které se vám budou velmi líbit.

Štír

Runy vás nabádají k dochvilnosti a trpělivosti. Pokud potřebujete cestovat na důležitou schůzku, dovolenou nebo jednání, je potřeba vyrazit s předstihem. Mohly by vás zaskočit nečekané okolnosti, které by zcela narušily vaše plány. Buďte dochvilní a váš život zasáhne vlna úspěchu a štěstí.

Střelec

Runa vám přináší nádhernou a plodnou energii, která léčí nejen vaši duši, ale také ostatní. Teď je velmi vhodná doba na uskutečnění všech plánů, které vám v minulosti nešly. Začněte si plnit své sny, štěstí se vás hned tak nepustí.

Kozoroh

Runa vám slibuje radostný život, který je obohacován neustálými změnami, které jsou k prospěchu a vedou k úspěchu. Buďte odvážní, jednejte a zapomeňte na lenost, která by vaše úspěšné období zabrzdila. Váš život se dává do pohybu, s chutí do změn.

Vodnář

Runa vám přináší radostnou cestu, úspěch a štěstí. Nyní přichází jedinečný okamžik, kdy můžete začít realizovat své sny, plány a nové projekty. Neotálejte a konejte. Váš úspěch nadchne také ostatní, které budete motivovat natolik, že se rozhodnou jít ve vašich šlépějích.

Čtěte také: Velký horoskop na září: Štíři si užijí spoustu lásky, Lvi mohou v práci povýšit

Ryby

Runa slibuje nádhernou cestu a zlepšení fyzického i psychického stavu. Do vašich životů vstupuje plodnost, radost a štěstí. S láskou si promyslete další kroky a vykročte vstříc novému životu. Dařit se vám může ve všech životních oblastech.

Výklad karet na tento týden:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.