Astročlánky

4. července 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 4. července 2024: Váhy ukončí spory, Raky čeká cestování

Střelci si vychutnávají přátelské vztahy a Kozorozi jsou nadšení. Runy v následujících dnech vnáší do životů mnoho pozitivních vibrací, které velmi příznivě ovlivní vaše životy. Jaké tajemství vám ještě poodhalí, co doporučují a k čemu nabádají, vám prozradí runový horoskop.

Beran

Runa vás nabádá k opatrnosti. Pokud máte problémy nebo jste s někým ve sporu, nebojujte. Překážky, které se ve vašem životě mohly vyskytnout, potřebují jemný dotyk a sílu, která je neviditelná, ale důrazná. Jak toho docílit? Stůjte za svou pravdou, buďte upřímní a nedovolte ostatním, aby vás ovládali. Období míru právě přichází, radujte se a milujte.

Býk

Runa je ve znamení radosti, štěstí a sdílení nádherných chvil s nejbližšími. Pochopíte, že existence rodiny a přátel je tím největším darem, který jste obdrželi. Jste kreativní a zapálení do všeho nového a nepoznaného, což se odráží nejen v osobním životě, ale také v práci.

Blíženci

Runa vnáší do života světlo, které je tolik potřebné k uzdravení a vyléčení dávných ran. Pomalu, ale jistě se váš život mění k lepšímu. Krůček po krůčku postupujte vpřed a neohlížejte se do minulosti. Co bylo, je pryč, nyní k vám přichází blahodárné účinky světla, které probouzí mnoho radosti a lásky.

Rak

Runa vás chrání a zároveň vybízí k tomu, abyste se vydali na cesty. Nebojte se opustit domov a vystoupit ze své komfortní zóny. Domov je největší oázou lásky a klidu. Až se vrátíte z cest, bude na vás čekat mnoho nádherných setkání a sdílení se všemi, kteří se dotýkají vašeho srdce. Probuďte svou dobrodružnou duši, cestujte a s láskou se zase vraťte domů.

Lev

Runa vás nadchne, přináší radost ze života, zaslouženou slávu a štěstí. Konečně do vašeho života vstoupí klid, harmonie a štěstí, což platí také pro všechny blízké. Prožívejte radost naplno, myslete pozitivně a věřte, že to, co si přejete, se úspěšně zrealizuje.

Mohlo by vás zajímat: Vyložené karty Helen Stanku: Kolem Tadeáše Kuběnky se stahují mračna. Úzkosti i duchovní kocovina

Panna

Runa je plná zábavy, radosti a porozumění. Využijte skvělé energie k zábavě a dobrodružství, vaše srdce i duše budou nadšené. Oslavujte život a nezůstávejte sami. Je velmi důležité pobývat mezi lidmi, se kterými je vám dobře. Štěstí je vám nakloněno, a to už je důvod k oslavě.

Váhy

Runa přináší úspěch, bohatství a hojnost ve všech oblastech života. Pokud vás trápily problémy, konflikty a spory, vše je zapomenuto. Nastává čas bohaté úrody a hojné sklizně. Využijte vše ve svůj prospěch a sdílejte radost s ostatními.

Štír

Runa vás na malou chvíli zastaví. Nebojte se, všechno je v naprostém pořádku, lekce, kterou jste procházeli, má dalekosáhlejší význam, než si umíte představit. Nadechněte se a s úsměvem vykročte vstříc novým začátkům. Nespěchejte, jemně, lehce a radostně vychutnávejte nádherné období.

Střelec

Runa je naplněná energií, dynamikou a přátelskými vztahy. Konečně se můžete uvolnit a vychutnávat nádherné chvíle se svými nejbližšími. Období konfliktů je minulostí. Mužům slibuje úspěch u žen a velmi plodné období. Ženy se mohou těšit na velkou přízeň a obdiv.

Čtěte také: Znamení, která dávají přednost rodinnému životu. Raky a Býky na party moc neužije

Kozoroh

Runa je jednou z nejšťastnějších, oslavujte, radujte se a buďte šťastní. Osud je vám velmi příznivě nakloněn. Slunce rozzáří každou buňku ve vašem těle a štěstí, které prožijete, změní vaše životy na dlouhou dobu.

Vodnář

Runa vás ochrání na cestách a při důležitém rozhodování. Je dobré, abyste prověřili dokumenty a také nabídky, které k vám mohou přijít od různých lidí. Pamatujte, ne každý to myslí upřímně a čestně. Kdo je připraven, není překvapen, držte se tohoto rčení a zažijete zázraky.

Ryby

Runa otevírá skvělou komunikaci a zesílí také vaši intuici, která vás s naprostou přesností a jasností vede ke štěstí. Zaměřte se na komunikaci, jednejte, zařizujte, vyřizujte a nebojte se riskovat. Štěstí stojí věrně při vás a podpoří vaše odvážné plány.

Červenec podle tarotu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.