Celebrity

18. prosince 2023 12:20

Tomáš Durčák

Pohřeb fotografa celebrit Petra Mráčka. Rozloučit se přišli Vondráčková, Troška i Voříšek

Přesně před týdnem českým showbyznysem otřásla nečekaná zpráva. Ve spánku naposledy vydechl teprve pětapadesátiletý Petr Mráček, mimo jiné dvorní fotograf zpěvačky Lucie Vondráčkové. Jeho odchod oplakalo mnoho celebrit, s nimiž udržoval velmi dobré vztahy. Řada z nich jej přišla doprovodit i na poslední cestu.

Poslední rozloučení s talentovaným fotografem Petrem Mráčkem se uskutečnilo v pražském strašnickém krematoriu od 11 hodin dopoledne. Jeho smrt byla pro jeho nejbližší i zástupy přátel a známých z řad slavných osobností hotovým šokem. „Včera večer si šel lehnout a už se neprobudil. Ráno ho v posteli našel mrtvého jeho přítel,“ citoval svůj zdroj web Blesk.cz.

Informace doslova otřásla českým showbyznysem, kde Petr Mráček platil nejen za sázku na jistotu při poptávce na fotografie, ale i jako dobrý známý, kamarád či zdatný kuchař, na jehož cukroví se rok co rok leckdo těšil. To letošní ještě údajně napéct stihl. Na jeho pohřeb do Strašnic dorazila řada zarmoucených celebrit, aby se s ním ani ne týden před Štědrým dnem naposledy rozloučily.

Čtěte také: Pohřeb podnikatelky Kamily Mortimer byl skromný. Rozloučili se s ní jen čtyři lidé

Kromě Mráčkovy nejbližší rodiny byl zřejmě pohřeb nejtěžší pro zmíněnou Lucii Vondráčkovou. Petr byl nejen jejím dvorním fotografem, ale i velmi blízkým přítelem, jemuž bezmezně věřila. „Promiňte, celá naše rodina je v šoku. Nemůžu o tom vůbec mluvit,“ citoval Lucii Vondráčkovou web eXtra.cz. Zpěvačka byla podle všeho s Mráčkem ještě den před smrtí, a tak pro ni byl jeho odchod, který měla údajně způsobit embolie, obřím šokem.

Mezi prvními na pohřeb dorazili třeba Václav Upír Krejčí s přítelkyní Lucií, herečka Regina Řandová, režisér Zdeněk Troška či moderátor Karel Voříšek.

Podívejte se na nový klip, který přednedávnem představila Lucie Vondráčková:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.