Celebrity

9. července 2024 20:34

Tomáš Durčák

Žádné dvojče, je o 9 let mladší. Sára Donutilová vysvětlila, kdo je její sestra Jasmína

Sára Donutilová (za svobodna Affašová) si léto aktuálně užívá na jachtě na řece i s celou rodinou včetně svého manžela Martina Donutila či tchána Miroslava Donutila. Nechybí však ani její sestra Jasmína Affašová, která je Sáře tak podobná, že je někteří neustále považují za dvojčata. Herečka však nyní vysvětlila, že jde o její výrazně mladší sestru. I ta se však umělecky angažuje.

„Ne, nemám dvojče. Mojí sestře je o devět let míň,“ vysvětlila na sociálních sítích zjevně pobavená Sára Donutilová poté, co dříve ve stories zveřejnila rodinnou fotku, na níž jsou s Jasmínou vedle sebe. Ta zřejmě vyvolala celou řadu komentářů a dotazů fanoušků, kteří měli pocit, že Sára má jednovaječné dvojče, o němž doposud nikdo nevěděl.

Avšak zatímco Sára Donutilová letos v poslední květnový den oslavila třicáté narozeniny, její sestře Jasmíně je pouhých dvacet jedna. Obě sestry česko-syrského původu v sobě nezapřou umělecké vlohy. Sára je známou a populární herečkou a její mladší sestra Jasmína se pro změnu věnuje zhruba od svých dvanácti let naplno tanci. Kromě latinsko-amerických a standardních tanců zvládá i step, modernu nebo jazz.

Její nadání jí už vyneslo místo tanečnice v pražském Divadle Hybernia, ale pravidelně se objevuje i v jiných show nebo třeba videoklipech. Nemluvě o tom, že stejně jako její starší sestra dostala do vínku velký půvab a charisma. Sára Donutilová tak má rozhodně nejeden důvod být na svou mladší sestřičku pyšná.

Půvabná Jasmína Affašová je své starší sestře Sáře extrémně podobná. Někteří fanoušci si dokonce myslí, že jsou dvojčata:

Můžeme-li soudit z jejích sociálních sítí, je nyní Jasmína Affašová nezadaná. Ještě před rokem randila s Viktorem Raškovským, ale rok stará poslední společná fotka naznačuje, že tento vztah už je dnes pravděpodobně minulostí. Byť na Sářině rodinném snímku, kde nechybí její manžel Martin Donutil, tchán Miroslav Donutilmanželkou i její vlastní rodiče, sedí na přídi jachtičky ještě jeden muž. Je-li však Jasmína aktuálně zamilovaná, rozhodně o tom na svých veřejných kanálech mlčí.

Sára a Martin Donutilovi už v druhé polovině července oslaví rok od své loňské tajné veselky. Před tou museli oba partneři zvládnout nejeden náročný okamžik. Poté, co společně překonali ztrátu nenarozeného syna Matyáše, Sáře jen pár dnů před svatbou ochrnula část obličeje a skoro přestala mluvit.

„Prošla jsem si sice řadou nemocí, pár dní před svatbou jsem ztratila na chvíli schopnost mluvit a ochrnula mi půlka obličeje, ale nakonec vše dobře dopadlo a odcházela jsem ještě ten den domů se speciální migrénou. Obcházela jsem tenhle rok doktory všeho druhu. Znám už podle mě úplně všechny,“ uvedla Sára otevřeně na svém profilu na Instagramu ve svém shrnutí roku 2023. Následující rok pak plánovala prožít v duchu sebepoznávání, sebeodpuštění, sebelásky a sebevědomí.

Tchán Sáry Miroslav Donutil s manželkou nechyběli na Mezinárodním filmovém festivalu ve Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.