Celebrity

25. dubna 2024 16:45

David Laštovka

Šárka Krausová randila s Polívkou i Lamborou. Na jméno strýce Vaculíka byla alergická

30+ Otázek Šárka Krausová

Šárka Krausová (37) se v roce 2022 provdala za hereckého kolegu Ondřeje Krause. Jak se spolu seznámili, jak jim to v manželství klape a jaký vztah má herečka se slavným strýcem Lukášem Vaculíkem?

Šárka Krausová patří mezi atraktivní ženy, proto není divu, že se kolem ní vždycky motali pohlední muži. V minulosti randila například s Vladimírem Polívkou, synem Bolka Polívky, nebo hvězdou seriálu Slunečná Markem Lamborou. Nakonec se ale zamilovala do jiného herce, o pět let mladšího Ondřeje Krause, kterého si před dvěma lety vzala za muže.

Seznámili se v Divadle na Vinohradech, kde se ale dlouho míjeli. „Byli jsme spolu už tři roky v angažmá a nepotkali se při práci. Byli jsme jenom kolegové. Já v tu dobu chodila ještě s někým jiným a pak jsem byla asi půl roku sama. Vůbec mi nedošlo, že bych se mu mohla líbit. A pak začal covid a on mi začal psát,“ prozradila Šárka v pořadu Show Jana Krause s tím, že jim ve vztahu zatím všechno maximálně klape.

Nerada dělá rozhovory na téma slavný strýc

V červenci roku 2022 se vzali, a přestože už byla známá jako Vaculíková, přijala příjmení svého muže. „Jsem moc ráda, že jsem teď Krausová. Mně je to vlastně příjemné. A není nás moc,“ uvedla herečka, která se představila například v seriálu Pod hladinou.

Mohlo by vás zajímat: Šárka Krausová zazářila v seriálu Pod hladinou. Ve skutečnosti je raději v sedle

Slavného strýce Lukáše Vaculíka, který býval v mládí hvězdou televizních obrazovek a idol řady žen a dívek, Šárka obdivuje a vzhlíží k němu. Nevadí jí, že s ním často bývá spojována, nerada ale dělá rozhovory o něm. Jak přiznala, občas je na jeho jméno až alergická.

Že je neteří Lukáše Vaculíka, tajila

O tom, že si podala přihlášku na DAMU, v rodině nikomu neřekla. Měla strach, že jí to budou rozmlouvat. Pro všechny to bylo velké překvapení. Když zkoušky úspěšně zvládla a byla přijata, radostná událost se v příbuzenstvu samozřejmě nemohla ututlat.

Čtěte také: Slavné klany českého showbyznysu. Talent se dědí u Hrušínských, Munzarů i Brodských

Strýc Lukáš Vaculík ji pozval na oběd, kde ji upozorňoval na to, že herectví je sice báječné povolání, ale na druhou stranu velmi nejisté. Na studiích na DAMU se ke slavnému příjmení nehlásila, a že je Vaculíkovou neteří, před všemi tajila.

Co na sebe Šárka Krausová prozradila v oblíbené Show Jana Krause?

Sdílejte článek
Štítky Lukáš Vaculík láska rodina manželství narozeniny vztah herec Slunečná herečka Ondřej Kraus Šárka Vaculíková Pod hladinou Šárka Krausová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.