Seriály a filmy

14. října 2024 07:00

redakce Prima Ženy

Seriál ZOO čeká svatební grand finále. Kdo se bude vdávat a ženit?

Velké finále seriálu ZOO (224)

Každý příběh by měl končit happy endem a toho se dočkaly i hlavní hrdinky seriálu ZOO. Jejich lásky na ně čekaly před oltářem, a Eva Burešová coby Viky, Lucie Černá jako Izy a Barbora Černá coby Tes řeknou ANO svým klukům. Ženiši – Tomáš Klus, Štěpán Benoni a Goran Maiello – byli připraveni a nastoupeni v šedých oblecích.

Bude to trojitá veselka – Viky, Isabela a Tereza půjdou společně k oltáři, kde na ně čekají jejich drahé polovičky. „Líbí se mi, že se vdáváme tři sestry. Krásné prostředí zoo a je to nádherný natáčecí den. Viky měla ten osud hodně zamotaný, a nakonec skončila s Filipem, tedy s Tomášem Klusem, a je to to nejlepší,“ přiznává po natáčení Eva Burešová.

„Je to pro mě smutný i veselý den zároveň. ZOO mi toho dala spoustu. Opravdu to jsou věci, které člověk jen tak někde neposbírá, a když už, tak za hodně dlouhou dobu. Já jsem v tom natáčení už osm let, takže si myslím, že těch zkušeností za kamerou je spousta. Dalo mi to nové přátele a kolegy, se kterými bych se třeba nepotkala. V tom mě televize a seriály baví, stále máte šanci potkat někoho nového,“ přiznává Burešová, která je za Viky moc vděčná. „Myslím, že Viky byla moc fajn a pokaždé jsem si ji brala domů. Vždy mi tu roli napsali tak, že mi byla hodně podobná, takže jsme spolu byly propojené,“ přemýšlí herečka.

Vdává se Viky i dvojčata Izy a Tes

Scenáristé si pro sestry připravili na závěr seriálu velkolepou svatbu, takže k oltáři nekráčela Burešová sama. Dvojčata Lucie a Barbora kráčela s ní. Za ženichy dámy měly Gorana Maiella a Štěpána Benoniho. „Kdyby to náhodou vyšlo a načasovalo se to a všechno by náhodou klaplo, tak bych se klidně vdávala se sestrou, ale na sílu bychom to rozhodně netlačily,“ přemýšlí o vdavkách Barbora a o tom, jestli by se vdávala v jeden den se svojí sestrou Lucií. „Bylo to fajn, ale jestli můj opravdový svatební den někdy přijde? To nevím. Bylo příjemné, že za nás všechno vyřešili, dostali jsme šaty, kytky… Nic se nevybíralo. Jak jsme kráčely k tomu oltáři, kluci – Goran, Štěpán i Tomáš – na nás čekali – a koho bych si vybrala, kdybych mohla? Ať je to spravedlivé, tak ani jednoho, aby se nenaštvali,“ směje se Lucie.

Čtěte také: Rozmanitý Prima podzim přináší Kamarády, Hrdinu i Náhradníky. Diváci se dočkají mnoha novinek

Trojitá svatba v ZOO

Holky byly jako trojčata, stejné šaty, závoje, jen Barbora se lišila seriálovým těhotenstvím. „Bylo v tom pěkné vedro a musím říct, že čím déle natáčení trvalo, tím bylo vše náročnější. Jako malá jsem si na nevěstu nehrála, spíš na agentku,“ směje se Barbora. A jak se všechny nevěsty cítily po natáčení? Byly rády, že to všechno dobře dopadlo a mají to za sebou.

Na svatbě synů se objeví i jejich maminka Veronika Freimanová, která se na čas ze seriálu stáhla. „Na podzim mi bylo prozrazeno, když jsem před rokem odcházela, že se bude konat svatba. Padla otázka, jestli se vrátím na svatbu svých synů. Vrátila jsem se po půl roce, a přišlo mi to, jako by to bylo včera. Svatbu jsem si nemohla nechat ujít, byla to nabídka, které nešlo odolat,“ osvětluje svůj návrat Veronika Freimanová, seriálová maminka Gorana Maiella a Štěpána Benoniho.

Velké grand finále seriálu ZOO se na obrazovkách televize Prima odehraje 17. října.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 10. 2024

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.