Seriály a filmy

3. října 2024 12:57

Žaneta Dernerová

Zázrak během svatby Adama a Sid. Raketové zlepšení je ale možná předzvěstí smrti

Svatba Adama a Sid – ZOO (220)

Michaela Pecháčková a Šimon Bilina se coby Sid a Adam berou. O žádnou pohádkovou svatbu s nádhernými šaty a romantickým obřadem se ale nejedná. Neoficiální sňatek proběhne v nemocnici. Korunuje ho však téměř kouzelné probuzení Haďáka z kómatu. Bohužel radost ze zlepšení netrvá dlouho. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Sid probudí zvonění telefonu. Z nemocnice nemají dobré zprávy. „Adamovi najednou strašně začaly padat hodnoty, pan doktor se bojí nejhoršího,“ oznámí sestra už tak zoufalé blondýnce. „Jestli můžete, tak určitě přijeďte,“ dodá ještě. Mladá ošetřovatelka za svou láskou okamžitě běží. Podpořit ji přijde i maminka Alice a babička Sidonie.

Strachují se nejen o Haďáka, který po uštknutí jedovatým hadem bojuje o život, ale také o těhotnou Sid. Starosti o milovaného jí přerůstají přes hlavu. „Tímhle tempem už mu dávají jen pár dní. A já už nemůžu ani brečet,“ svěří se jim zoufale v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Pomalu se začíná smiřovat s nejhorším. Pokud se tak má ale stát, má jedno přání. „Čekám s ním dítě. A jestli má umřít, tak chci, aby umřel jako můj muž,“ zatouží Sid po svatbě navzdory tomu, že sňatek nemůže být vzhledem k Adamovu stavu právoplatný.

Svatba Adama a Sid v ZOO

Podaří se jí sehnat kněze, který souhlasí s netradičním obřadem v nemocničním pokoji. Hořkosladkému slibu lásky přihlíží i Alice se Sidonií. Zdá se, že nakonec právě láska skutečně dokáže divy. Haďák se totiž probudí přesně v okamžiku, kdy by měl vyřknout své „ano“.

Čtete také: Co zažil Bilina během seriálového kómatu? Laurinová mu zpívala do ucha podivné melodie

Naneštěstí jeho bdění netrvá dlouho a následuje série nejrůznějších vyšetření. Sid přesto doufá, že viditelné zlepšení Haďákova stavu svědčí o lepších zítřcích. Radost jí však zkazí zdravotní pomocník. „Stejně rychle, jako se horšil, se teď zlepšuje. Přímo raketově. Někteří z doktorů si ale myslí, že je to takové to zlepšení před smrtí,“ přizná bohaté dědičce sklářského impéria, které ihned ztuhne úsměv na rtech. Opravdu Haďák zemře?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 10. 2024

Zapalte svíčku a něco si přejte. Vnímejte plamen jako symbol proměny a vášně ve vás. Vaše srdce se může cítit neklidné. Plamen se třepotá v důsledku procházejícího větru. Když plamen tančí, můžete si vzpomenout na tance, které předvádíte ve snaze odvést pozornost od problému, o němž víte, že mu musíte čelit. Ten čas nastal právě teď.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.