Seriály a filmy

24. září 2024 15:12

redakce Prima Ženy

Co zažil Bilina během seriálového kómatu? Laurinová mu zpívala do ucha podivné melodie

Adam se neprobouzí z kómatu – ZOO (215)

Herec Šimon Bilina se aktuálně coby Haďák nachází v kómatu a nikdo neví, co s ním bude dál. Zatímco jeho partnerka v podání Michaely Pecháčkové se musela naučit kvanta textu, Šimon si natáčení celkem užil. Měl čistou hlavu, mohl meditovat a představovat si, co chtěl.

Haďák vstoupil do cesty jedovatému hadovi a po jeho uštknutí se ocitl na hranici mezi životem a smrtí. Hrdinským činem chtěl ochránit svoji lásku Sid, která čeká jejich dítě. „Během natáčení jsem řešil, jestli se při kómatu mlaská, nebo ne. Natáčení tohoto stavu je fajn, protože mám čistou hlavu, můžu meditovat a představovat si cokoliv,“ vypráví. „Bavil jsem se s lidmi, co měli kóma, že prý viděli různé světy, hodně si odpočinuli. Říkali, že se cítili, jako by šli opravdu spát,“ popisuje Šimon Bilina svou úlohu.

Dalším bonusem natáčení bylo i to, že text se rozhodně učit nemusel. „Tři roky jsem makal, tak jsem výjimečně měl dva dny bez textu. Vnitřně jsem podporoval Míšu Pecháčkovou, aby to zvládla, protože to musela všechno odříkat ona. Hrála i dvacet obrazů – a to je hodně textu,“ popisuje chvíle na natáčení.

Meditace při natáčení ZOO

Fešný Šimon také prozradil, že vtípky v takových chvílích přijdou zaručeně. „Nehybně jsem ležel a Sabina Laurinová mi zpívala do ucha podivné melodie. Nebo mě začal svrbět nos. To je právě ta praxe, že jenom dýchám, bolí mě svaly, jak jsou už přeležené, ale to se musí vydržet. Je to taková meditace, při ní se taky člověk moc nehýbe.“

Čtěte také: Klárce se v pěti letech změnil život, kvůli covidu skončila v kómatu. Rodina touží být jí blíž

A jak to s jeho Adamem bude v dalších dílech? Probudí se, nebo se neprobudí a zůstane v kómatu nadobro? „Dívejte se! Bude to napínavé,“ láká herec k obrazovkám.

Připomeňte si dojemnou chvíli, kdy se s Adamem pomyslně loučil jeho dědeček:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 10. 2024

Zapalte svíčku a něco si přejte. Vnímejte plamen jako symbol proměny a vášně ve vás. Vaše srdce se může cítit neklidné. Plamen se třepotá v důsledku procházejícího větru. Když plamen tančí, můžete si vzpomenout na tance, které předvádíte ve snaze odvést pozornost od problému, o němž víte, že mu musíte čelit. Ten čas nastal právě teď.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.