Sid je těhotná. Miminko z ní vycítí žirafí samice

Žirafa vycítí těhotenství Sid – ZOO (212)

Michaela Pecháčková se coby Sid stane maminkou. Ač dosud přisuzovala nevolnosti pouhému nachlazení, žirafa Žaneta ji vyvede z omylu. Prostřednictvím veterinářky Tamary v podání Elišky Brumovské blondýnce sdělí, že je v jiném stavu. Tato novinka zaskočí nejen Sid, ale i Šimona Bilinu alias Haďáka. Jaká bude jeho reakce? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

I když se Sid poslední dny necítí dobře, nevolnost připisuje viróze. Ani ve snu by ji nenapadlo, že důvod jejích zažívacích obtíží může být úplně jiný. Na myšlenku možného těhotenství ji překvapivě přivede žirafa. „Jak to víš, Žaneto? Jsi si tím jistá?“ ubezpečuje se veterinářka Tamara, zda správně rozumí. I ona totiž, stejně jako Anežka v podání Pavly Tomicové, oplývá nadáním rozmlouvat se zvířaty.

Jak dobře znáte seriál ZOO? Otestujte se v našem kvízu!

„To je skvělý, budu první, kdo ji bude blahopřát,“ usmívá se Tamara na žirafu, zatímco Sid absolutně nechápe, oč jde. „Gratuluju. Jsi těhotná,“ prozradí konečně veterinářka, o čem s žirafou mluví. Takovou zprávu Sid rozhodně nečekala. „Co? To je blbost,“ tvrdí bohatá dědička sklářského impéria v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Přesto znejistí a raději si udělá těhotenský test. „Je to pozitivní,“ culí se blondýnka, zatímco Julie a Tamara se k ní vrhnou a radostně ji objímají.

Čtěte také: Těhotenství si všimla až při porodu. Z bolestí břicha žena z Británie podezírala zkažené kuře

Co na nečekanou novinku ale řekne Haďák? Už jednou si Sid myslela, že je těhotná. Miminko také plánovali v době, kdy tragicky zemřel tatínek Sid Eduard a péčí o vnouče chtěli rozehnat chmury a smutek Alice. Ani v jednom z případů se však požehnaný stav ošetřovatelky žiraf nepotvrdil. Až tentokrát. Mladá žena je v rozpacích a obává se, jak na zprávu o miminku zareaguje Adam. Bude zaskočený a šťastný zároveň? Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.