Dominika nechce být maminkou. Obává se ale Charlieho reakce

Dominiku vykolejí Charlieho zájem o děti – ZOO (210)

Denisa Nesvačilová řeší coby Dominika ožehavý problém. Z chování partnera Charlieho v podání Marka Němce lze vyčíst zvýšený zájem o děti. A ne náhodou. Podnikatel to dělá zcela záměrně. Chce zrzce dokázat, že by dovedl být dobrým otcem. Jenže takovým chováním ji akorát vyděsí. Ona totiž po žádných potomcích netouží. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Charliemu se poznámky všetečné hospodyně Ilony o tom, že i Dominika jednou bude chtít děti, vryly do mysli a ne a ne se jich zbavit. I když by to dříve tipoval jen málokdo, zvláště poté, co mu Dominika zákeřně zničila vztah s Katkou, s Ovčíkovou nemanželskou dcerou to myslí skutečně vážně. A to tak moc, že by byl ochotný v tomto směru ustoupit ze svého plánu žádné potomky nemít. Dokonce začne okatě dávat najevo, jak mu přítomnost malých špuntů pranic nevadí.

„Jestli je potřeba, tak já s kočárkem pojedu,“ nabídne se Charlie Marice, když pláč jejího miminka naruší pracovní jednání s Dominikou. Obě tím maximálně zaskočí. Zatímco partnerka záletného Kamila je nadšená, rusovláska se viditelně zděsí. Její obavy pak vygradují ve chvíli, kdy Charlie s Břéťou v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, oslavují budoucí Břéťovo otcovství. „Telefonovali jsme si s Eliškou a rozhodli jsme se, že až se vrátí, pokusíme se mít děťátko,“ vysvětluje major Kabát důvod veselého popíjení.

Čtěte také: Vyšší odvody pro bezdětné? Proti jsou jen ti, kteří se bojí, že shoří planeta, říká ekonom

V Dominice pak při narážce na možná jména jejich vlastních dětí zatrne. „My řešíme problémy, až když nastanou. Teď nevíme,“ smete téma ze stolu Charlie. Nicméně v zrzce tím jen podnítí obavy z možného rozchodu. „Je otázka, jak dlouho se mnou vydrží. Nechci děti. A on se k tomu určitě blíží. Kdybyste ho viděla, jak se tvářil, když pili s Břéťou a bavili se o dětech…“ svěřuje se Dominika hospodyni Iloně. Je možné, že se v Charliem opravdu probudila touha po ratolestech? Nebo se mu naopak uleví, až mu partnerka poví, že žádné potomky nechce?

Jak Charlie zareaguje, až mu Dominika přizná, že po dětech netouží?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.