Násilnický Miloš vypátrá Julii a zaútočí na Jardu. Máš den na návrat, vyhrožuje

Násilnický Miloš vypátrá Julii – ZOO (210)

Jana Bernášková je coby Julie pořádně vyděšená. Strach jí nahání bývalý partner Miloš v podání Viktora Dvořáka. Navzdory její dosavadní opatrnosti ji v zoologické zahradě najde a pod nejrůznějšími hrozbami nutí k návratu. A nejde jen o plané výhrůžky. Juliin přítel Jarda se stane jeho první obětí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ošetřovatelka žiraf Julie sice po prvním dni v práci nijak nenadchla, nakonec se ale z ní a kolegyně Sid staly dobré kamarádky a společnými silami se pokoušely odhalit sňatkového podvodníka Mártyho. Není divu, že byla Sid smutná, když se po třech měsících spolupráce a přátelství měla s Julií rozloučit. Blondýnka totiž na žádném místě nezůstává z obav z bývalého partnera Miloše déle. Jenže tentokrát udělala výjimku.

Podíl na tom měl jak syn Ivan, tak nový vztah s kolegou Jardou. Právě on se ale stane obětí nečekaného útoku. „Šel jsem na parkoviště, najednou mi někdo zaklepal na rameno a řekl: ‚Hej, kámo!‘ Tak jsem se otočil a v ten moment mi to nastříkal přímo do očí z pár cenťáků,“ popisuje Jarda napadení pepřovým sprejem v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Vůbec jsem neviděl, kdo to byl, hned jsem šel k zemi,“ vypráví mladík se zarudlýma nateklýma očima. O loupež nešlo, nic se mu neztratilo. Na rozdíl od ostatních však Julie začíná tušit, odkud asi vítr vane.

Útok a vyhrožování v seriálu ZOO

Na společné večeři sdílí své domněnky s Haďákem a Sid. „Byl to Miloš. Jsem si tím naprosto jistá. Našel nás. Měla jsem odjet, dokud byl čas,“ sype si ošetřovatelka popel na hlavu. Teď už je podle ní na cokoliv pozdě. I když tomu bohatá dědička sklářského impéria odmítá uvěřit a hledá jiné možné vysvětlení, Julie se bohužel nemýlí.

Jak dobře znáte seriál ZOO? Otestujte se v našem kvízu!

Viktor Dvořák si na ni jako Miloš počká v infocentru, pevně ji chytí za ruku a nenápadně táhne ke stolku na rádoby přátelský rozhovor. „Přišel jsem si pro tebe. Vrátíš se ke mně. Máš na to dvacet čtyři hodin. Jinak si Ivana odvezu,“ vyhrožuje jí a dodává, že pokud nebude po jeho, mohlo by se Jardovi přihodit něco mnohem horšího než jen útok pepřákem. Co si Julie počne? Nechá se zastrašit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.