Celebrity

1. září 2024 08:00

Žaneta Dernerová

Jana Bernášková schytala od kolegy facku. Prsty proletěly a já jenom zamrkala, říká

Jana Bernášková o dramatické scéně v seriálu ZOO

Sympatickou Janu Bernáškovou znají diváci nejen jako filmovou a divadelní herečku, v poslední době ji mohou vídat také v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady, kde ztvárňuje ošetřovatelku Julii. Právě ta se potýká s násilnickým partnerem Milošem v podání Viktora Dvořáka. Před kamerou tak není nouze o dramatické chvíle. I přes cvičení s kaskadéry se herečka skutečnému proplesknutí nakonec neubránila.

Hned na počátku nástupu do nového zaměstnání bylo jasné, že Jana Bernášková coby Julie něco skrývá. Pocuchané nervy a nepřiměřený strach odhalil panický záchvat zapříčiněný pouhým rozbitím hrnečku. Zvídavá Sid to samozřejmě nemohla ponechat bez povšimnutí, a tak když se s novou kolegyní dostatečně spřátelila, dočkala se kýženého vysvětlení. Julie se bojí a často stěhuje z místa na místo, protože se skrývá před bývalým partnerem.

A že dobře dělá, se ukáže ve chvíli, kdy ji násilnický Miloš v podání Viktora Dvořáka vypátrá v zoologické zahradě. Vyhrožuje, že pokud se k němu nevrátí, odveze si syna Ivana a jejímu současnému příteli Jardovi srovná ciferník. Julie se proto pod nátlakem rozhodne pro odjezd. Jenže ani ten neproběhne v klidu. Právě naopak.

Situace se vyhrotí, když ji Miloš přistihne s láskyplným dopisem na rozloučenou. Na křehkou blondýnku jen vyvalí oči a ztrestá ji pořádnou fackou. „Přestože se nejedná o žádné extra divoké scény, během kterých bychom třeba vypadávali z okna, měli jsme na place kaskadéra. Museli jsme se to naučit a nazkoušet tak, aby násilnické scény vypadaly přirozeně a zároveň abychom si neublížili,“ popisuje průběh natáčení Jana Bernášková, již přítomnost profesionálních kaskadérů překvapila.

Jak dobře znáte seriál ZOO? Otestujte se v našem kvízu!

Jana Bernášková dostala facku nejen před kamerami v ZOO

S kolegou Viktorem Dvořákem se zná, a tak spolupráce probíhala skvěle a dramatické záběry se natočily poměrně rychle. „Musím přiznat, že jednou mi taková lehká facka přilítla,“ připouští představitelka Julie, která se dostane do potyčky v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě. „Neuhnula jsem přesně, jak jsem měla. Proletěly mi tam ty prsty a já jenom zamrkala,“ směje se herečka s tím, že rozhodně nešlo o nic bolestivého a její reakce aspoň byla autentická.

Na vypjaté okamžiky Julie, která od Miloše schytá facku, se podívejte v exkluzivní ukázce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.