Tajná svatba pro Petra a Ester. Takové překvapení od dětí nečekali

Utajená svatba – ZOO (216)

Z Roberta Urbana a Nelly Řehořové coby Petra a Ester se stanou manželé. Alespoň to tak mají v plánu soudcovy děti Ben a Sofie. Jeden den se rozhodnou uspořádat partnerům veselku a zahájí přípravy, druhý už s nimi stojí v Markově baru a oznamují nadcházející obřad. Jak bude utajená svatba vypadat? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ben a Sofie si vzali slova Viky a Filipa k srdci a s tátovou přítelkyní Ester přestali bojovat a vyvádět jí naschvály. Úplně otočili a rozhodli se jim připravit velké životní překvapení. Spolu s Josefínou chtějí během jednoho jediného dne připravit svatbu.

Zdá se to jako zcela nemožný úkol. Děti na to však mají specifický názor. „Dospělí všechno strašně komplikují,“ shrne stručně leckdy zdlouhavé a přehnané požadavky novomanželů Sofie v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Malí školáci se s tím nijak zvlášť nemažou, přesto myslí na všechno. „Chystáme mejdan pro tátu a celou rodinu. Ale je to překvapení, takže o tom nikdo nesmí vědět,“ apelují na barmana Marka, když u něho zamlouvají stůl.

Jakou postavu ze seriálu ZOO máte nejraději? Hlasujte v naší anketě!

K účasti se jim podaří přemluvit i vypočítavého starostu Bavora coby oddávajícího, pozvat nejbližší včetně Viky a Filipa, a dokonce i nenápadně zajistit pro Ester krásné šaty podle jejího gusta. „Vymysleli jsme, že se tady vezmete. Došlo nám, že se máte rádi a chceme, abyste spolu byli šťastní,“ oznámí zaskočené přítelkyni soudce Petra v podání Nelly Řehořové. „No, tak uvidíme, co na to řekne táta, až přijde,“ zhodnotí nejistě jejich iniciativu.

Řeknou si nakonec opravdu své „ano“? Podívejte se v exkluzivní ukázce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 9. 2024

Berani, nějaký příjem navíc by vám mohl přinést počítač nebo jiná technologie. Měli byste mít náročný den, ale to, co děláte, vás bude bavit a vyhlídka na peníze navíc vás nadchne. I když o tom teď možná nepřemýšlíte, to, co děláte, by se mohlo rozvinout v lukrativní podnikání, což vás nakonec přivede k otázce, co vlastně chcete v životě dělat?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.