Haďák se nechá uštknout namísto Sid. Čeká ho boj o holý život

Hadí uštknutí – ZOO (214)

Šimon Bilina zažije coby Haďák krušné chvíle. Stejně jako Michaela Pecháčková a Sabina Laurinová v rolích Sid a Alice. U nohou se jim totiž plazí agresivní jedovatý had. Jakýkoliv prudší pohyb může způsobit jeho útok. Což se nakonec opravdu stane. A tak Adam navzdory zdravotním problémům nastaví svou kůži. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Chystají se na párty, jenže než stihnou odejít, překvapí je nemilá návštěva. Had, kterého má Adam v podání Šimona Biliny na přechodnou dobu v péči, chce zaútočit na Sabinu Laurinovou a Michaelu Pecháčkovou. „Při natáčení seriálu jsem se už setkala s hadem, pavoukem, slonem, žirafou a já nevím, s čím ještě. Říkáte si, že si člověk zvykne, ale na hada? Na toho opravdu ne. Nebylo vůbec příjemné, když byl v mé blízkosti, rozhodně to nebyla žádná atrapa. Zkrátka máte neustále divný pocit za zády,“ vzpomíná na natáčení scén Michaela Pecháčková.

Radostí neoplývala ani Sabina Laurinová. „K plazům, kromě roztomilých ještěrek, vztah nemám. Někdo hady chová, ale já k nim nemám dobrý vztah. Každé takové natáčení s hady, cvrčky a brouky není moje parketa. Ta situace byla velmi věrohodná, strach jsme hrát nemusely a musím říct, že jsme se raději neinformovaly na nebezpečnost toho hada,“ připouští s úsměvem herečka, když vzpomíná na scénu seriálu ZOO, na jehož další díl se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Byla jsem samozřejmě připravena zasáhnout, ale byla jsem ráda, že jsem v řadě až druhá, za Míšou,“ směje se Laurinová.

Maminka dvou půvabných dcer dodává, že ostatní zvířata na place jí problém až tak nedělají. „Obdivuji Václava Tomšovského, který zvířata na natáčení připravuje, protože jsou vycvičená, ať jde o hada, pejsky, kozy… Tenhle ho poslouchal na slovo,“ doplňuje Sabina Laurinová.

Čtěte také: Kolegové překvapili Laurinovou na její jubileum. Promluvila o mužích svého života

V poslední chvíli, kdy už se had chystá zaútočit, mu skočí do cesty Šimon Bilina. Tak tomu chtěl scénář, a tím v seriálu nastanou další dramatické chvíle. „Po uštknutí hadem upadne Adam do kómatu, nereaguje na protijed a Sid začne prožívat chvíle hrůzy,“ prozrazuje děj Pecháčková. Její seriálová láska tak skončí nehybná na lůžku.

Máte raději Viky, nebo Sid? Petra, či Filipa? Hlasujte v naší anketě!

1 Kterou z ústředních ženských hrdinek máte nejraději?

2 Který z hlavních mužských protagonistů je vám nejsympatičtější?

3 Kdo z ošetřovatelů přistupuje ke své práci nejsvědomitěji?

4 Kdo je nebo by byl nejlepším ředitelem zoologické zahrady?

5 Které z dam podle vás nejvíce sluší/slušelo těhotenství?

6 Který z nápadníků Sid se k ní hodí nejvíce?

7 Který lump vás svými podrazy dokáže zaručeně vytočit?

8 Jaká profese seděla Viky nejlépe?

9 S kým tvořil soudce Petr nejkrásnější pár?

10 Která z událostí vám nejvíce utkvěla v paměti?

11 Koho láska nejviditelněji změnila?

12 Kdo je z Ligy spravedlivých nejčestnější?

13 Jaká je vaše nejoblíbenější postava?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.