Viky obdrží nechutný balíček se zvířecím orgánem. Zřejmě ji pronásleduje psychopat

Odporná zásilka pro Viky – ZOO (212)

Na Evu Burešovou coby Viky čeká přede dveřmi bytu tajemný balíček s fixou namalovaným usmívajícím se smajlíkem. Jeho hrůzostrašný obsah však ke smíchu rozhodně není. Robert Urban alias Petr usoudí, že se jedná o hovězí srdce, a okamžitě volá policistovi Břéťovi v podání Filipa Kaňkovského. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Petr a Ester, kteří se nedávno díky Filipovi usmířili a padli si do náručí, znenadání zazvoní u Viky. Jejich pozornost totiž upoutala papírová krabice stojící přede dveřmi bytu. „Třeba je to od nějakého nápadníka,“ usmívá se potutelně Nelly Řehořová coby Ester. Viky při té příležitosti pozve čerstvě udobřený pár na kávu. Ani netuší, jak dobře dělá. Obsah podivné zásilky se smajlíkem ji k smrti vyděsí.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu

„Fuj! Co to je? Co to je?!“ lekne se a znechuceně od balíčku odskočí. Křikem vystraší i Ester a Petra. „To vypadá jako… hovězí srdce,“ tipuje soudce se stejně zhnuseným výrazem ve tváři v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. Ze zvířecího zkrvaveného orgánu s červy se zvedá žaludek všem. Petr neotálí a okamžitě volá kamarádovi a policistovi Břéťovi.

Které postavy ze seriálu ZOO máte nejraději? Hlasujte v naší anketě!

Zkušený kriminalista jeho domněnku potvrdí. „Zatím nic nevíme, ale poslali jsme našeho technika, aby vám prohlédl poštovní schránku,“ informuje Břéťa Filipa, který přiběhl z práce, jakmile to bylo možné. Když v ní skutečně najdou podivný vzkaz, fotograf nelení a ihned začne jednat. „Volám manažera. Chci, aby stáhl všechny rozhovory, které jsme dali. Nechci, aby se někde objevovala. Kdo ví, co je to za psychopata,“ vysvětluje Břéťovi. Kdo může za odporným balíčkem stát?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.