Miloš potrestá Julii pořádnou fackou. Ze spárů tyrana vyvázne na poslední chvíli

Miloš potrestá Julii pořádnou fackou – ZOO (211)

Viktor Dvořák nemá coby Miloš k násilí daleko. Jakmile se mu něco nelíbí nebo se Julie v podání Jany Bernáškové vzepře jeho vůli, je zle. Za vzkaz se srdíčkem pro svého milého slízne ošetřovatelka pěknou ránu a celá vyděšená slibuje, že bude Miloše na slovo poslouchat. Zamilovaný přítel a kamarádi ji ale nenechají na holičkách a násilnického expartnera si podají. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Násilnický Miloš Julii propleskl, jen co na ni v infocentru poprvé narazil. Vůbec se mu nezamlouvá, že se před ním i se synem Ivanem tak dlouho skrývala. Hned začal vyhrožovat, co všechno provede, když ho nebude poslouchat. A Jana Bernášková coby Julie moc dobře ví, že se nejedná o plané řeči. Na jejího současného přítele Jardu už totiž jednou zaútočil.

Poslušně proto dává výpověď a hodlá s Milošem odjet. Zatímco Sid by udělala snad cokoliv, aby ošetřovatelce žiraf v odchodu zabránila, tyran se nemůže dočkat, až budou pryč. „Fajn, pojedeme až zítra. Ale jestli uděláš nějaký podraz, tak zajdu za tím chlapíkem, co se kolem tebe motá, a srovnám mu ciferník. A víc než minule!“ hrozí vyděšené Julii, jež se po jeho hrubém chování a nátlaku celá klepe a pláče.

Úplně bez rozloučení odjet nedokáže, a tak Jardovi napíše vzkaz. Jenže obálku s jeho jménem a srdíčkem zahlédne netrpělivý Miloš, když si pro ni přijde. „Co píšeš tomu frajerovi na rozloučenou?“ rozčílí se a horlivě trhá obálku. „Miláčku?! Ty mu píšeš ‚Miláčku‘?!“ běsní Miloš v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, a vlepí Julii facku. „Buď ráda, že jsem takhle v klidu. Může to být horší,“ hrozí vystrašené blondýnce.

Čtěte také: Alarmující data o domácím násilí. Oběti v Česku nevěří soudům ani policii, ukázal průzkum

Záchrana Julie v seriálu ZOO

Naštěstí ještě než Julie nasedne k Milošovi do auta, zasáhnou její přátelé. „Nikam s ním nejezdi,“ nabádá ji Haďák, jenž ji přišel zachránit společně s Jardou a securiťačkou Alenou. Právě ta si tyrana s radostí vychutná. „Takový ksindl, který mlátí ženský, prostě nemůže vyhrát,“ vpálí mu do tváře z bezprostřední blízkosti. Jakmile ji nazve babochlapem, vrhne se na něho a Miloš skončí na kapotě auta s rukama za zády. Navíc si pro něho přijede policie a odveze ho do vazby. Proč byl na něho vydán zatykač?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.