Chci, aby naše dítě mělo tátu, strachuje se Sid o Haďáka. Těsně unikne uštknutí

Ber malárii vážně – ZOO (213)

Michaela Pecháčková se coby Sid obává o zdraví milovaného Haďáka v podání Šimona Biliny. Nepořádný Daniel Sobotka v roli Boba se totiž namísto hadům věnoval debatování s kamarádem a jen díky Adamově rychlému zásahu utekl uštknutí. Jenže kdyby plaz zaútočil na Haďáka, mohl by z toho být pořádný malér. Kombinace hadího jedu a prášků na malárii by pro něho mohla mít fatální následky. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nebyl by to Bob, aby nezpůsobil další průšvih. Zatímco debatuje s kamarádem ze zoologické zahrady a nevšímá si, co se děje kolem, z otevřeného terária se k němu pomalu blíží had. Od kousnutí ho zachrání Haďák, jenž v pravou chvíli zasáhne. „Vy jste úplní pitomci!“ zuří oprávněně Adam. „Tebe ale mohl zobnout taky, zavřel jsi ho jen tak tak,“ opáčí mu kolega, jenž se však spolu s Bobem vzápětí omlouvá a dávají zpátečku.

Přestože Haďák by jeden z mnoha svých hrdinských počinů přešel bez dalších řečí, o jeho činu se záhy dozví skoro všichni včetně veterinářky Tamary. Ta okamžitě zneklidní a apeluje na Adama, aby byl opatrný. „Ty to vůbec nebereš vážně. Kombinace uštknutí s léky na malárii, které teď bereš, ti může poškodit játra, zničit ledviny a bůhví co ještě,“ varuje ho v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Když ji ošetřovatel hadů uklidňuje a nevěnuje tomu větší pozornost, přizve si Tamara na pomoc zkušeného lékaře, aby mu veškeré hrozby náležitě osvětlil. Následky by totiž pro něho mohly být fatální.

Debatu s doktorem slyší i těhotná Sid, která se o svého milého samozřejmě začne obávat. „Uvědomuješ si, že miminko ze všeho nejvíc potřebuje tátu?“ ptá se ho při zdravé a vyvážené večeři, již Haďák připravil podle doporučení pro nastávající maminky. Adam se ji snaží uklidnit stejně jako Tamaru.

Jak dobře znáte seriál ZOO? Otestujte se v našem kvízu!

To však Sid ještě více popudí. „Zbláznil ses? To není přehánění. Jenom chci, aby naše dítě mělo tátu. A opravdu mu jednou nechci vysvětlovat, že si dal přednost riskantní práci před rodinou a vymstilo se ti to,“ čílí se bohatá dědička sklářského impéria, která by Haďáka nejraději viděla v bezpečí kanceláře. Přesvědčí ho k práci za stolem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.