Ester podlehne Filipovu nátlaku a vrátí se. S Petrem si padnou do náručí

Filip přiveze zpět Ester – ZOO (211)

Tomáš Klus už se jako Filip v oblíbeném seriálu nemůže dívat na to, jak se Robert Urban alias soudce Petr trápí kvůli své milé. Ester v podání Nelly Řehořové mu totiž nevěří, že ji skutečně miluje, a odmítá s ním komunikovat. Natož se k němu vrátit. Fotograf proto vezme usmíření rozhádané dvojice do vlastních rukou a naplánuje jim romantickou večeři. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

„Možná bychom… Nevím, jestli je to dobrý nápad, ale zkusím to zrealizovat,“ naznačí Filip své milované Viky, když jim děti Ben a Sofie u snídaně vyprávějí, jak se jejich tatínek stále bezúspěšně snaží dovolat Ester. Ta se s ním odmítá bavit od osudného momentu, kdy jí přiznal, že se opilý líbal s Viky a stále ho to k ní určitým způsobem táhne. Takovou situaci Nelly Řehořová coby Ester nevydýchala a s Petrem se rozešla. Navzdory ustavičným omluvám a prosbám ho nadále ignoruje a nepřipouští jakoukoliv diskuzi.

Do složité situace se proto vloží Filip. „Někoho vedu. Nepřijela ale úplně dobrovolně,“ vysvětluje v rychlosti fotograf Viky, když za ním do bytu vchází Ester. „No, někdo na mě tak naléhal, až jsem uvěřila, že je do mě Petr zamilovaný a nedokáže beze mě žít,“ dodává půvabná brunetka. Oba ji však v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, ujistí, že tomu tak skutečně je. A aby jejich setkání po dramatické odluce nebylo jen tak obyčejné, má Filip v rukávu další trumf.

Mohlo by vás zajímat: Každý má problém s nějakou závislostí, říká Klus. Prozradil ty vlastní, ukázal i foto od lékaře

Pro dvojici zařídí v Markově baru romantickou večeři. Zatímco Ester o jeho plánu ví a nervózně na Petra čeká, soudce nic netuší. Domnívá se, že jde pouze s Filipem na pivo. Jaké je to pak překvapení, když u stolu sedí jeho láska. Žádné další vysvětlování či vyříkávání není třeba. Partneři si padnou do náručí a usmíření stvrdí láskyplným polibkem. Podívejte se sami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.