Seriály a filmy

10. října 2024 13:04

Žaneta Dernerová

Viky konečně čeká miminko! A není sama. Těhotná je i Ester

Ester čeká druhé miminko – ZOO (222)

Eva Burešová se jako Viky dlouho trápila, protože se jí nedařilo s Tomášem Klusem coby Filipem otěhotnět. Dokonce se s tím svěřila i bývalému partnerovi v podání Roberta Urbana. Není proto divu, že se soudce obává, jak jí oznámit, že s novou manželkou Nelly Řehořovou coby Ester čekají druhé miminko. Viky je ale šťastná, sama má totiž pro Filipa překvapení. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Novomanželé Petr a Ester, pro které uspořádali tajnou svatbu děti Ben, Sofie a Josefína, zajdou za Filipem do zoologické zahrady a tváří se jako na pohřbu, ačkoliv k tomu nemají žádný důvod. Právě naopak. Měli by zářit radostí. „Jsem těhotná,“ sdělí mu smutně Ester. Není divu, že fotograf zprvu nechápe, proč vůbec nepůsobí nadšeně. Brzy ale pochopí.

„Jde o to, že víme, že Viky je trochu zničená z toho, že se jí nedaří otěhotnět. Bojíme se, že když jí řekneme, že čekáme další dítě, mohlo by ji to mrzet,“ vysvětlí Petr v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Filipův úsměv záhy vystřídá pochmurný výraz. Domluví se proto, že počkají na vhodný okamžik. Jenže Ben a Sofie jejich plán zbortí. „Naše tajemství se bohužel propálilo před dětmi, takže jí to musíme říct dnes,“ obává se soudce, že malí školáci by je nakonec mohli předběhnout, což si samozřejmě nepřejí.

Čtěte také: Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

Viky je v ZOO těhotná

Nervózní Ester tak na ni čeká v baru ve společnosti Filipa, jenž ji povzbuzuje. „Viky není žádný slaboch,“ dodává jí odvahu. Jejich obavy se ale ukážou jako zcela liché. Úspěšná návrhářka je překvapivě šťastná. „Zasloužíte si velkou rodinu, jako my dva. Gratuluju,“ objímá ji spokojeně Viky, kterou nedávno Filip požádal o ruku. Sama má pro svého milého báječnou novinku. „Nemohlo mě to rozhodit. Protože jsem taky těhotná,“ pošeptá mu a bývalý olympionik je po prvotním šoku v sedmém nebi. Podívejte se sami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak toto otřesení může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.