Seriály a filmy

8. října 2024 14:16

Žaneta Dernerová

Vezmeš si mě? ptá se Dominika Charlieho. Svatbu chce ale jen nafingovat

Chci tě odvést k oltáři – ZOO (221)

Denisa Nesvačilová se jako Dominika odhodlá a položí partnerovi v podání Marka Němce zásadní otázku, kterou většinou romanticky pokládá muž. „Byl bys ochotný si mě vzít?“ zaskočí ho v oblíbeném seriálu a Charliemu dojdou slova. Co ji k tomu vede? A jak jí podnikatel odpoví? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ovčík starší si uvědomuje, že už mu moc času nezbývá. Nenáviděnému seriálovému záporákovi našli nádor na mozku a ani sebevětší lékařské vymoženosti či špičkoví lékaři mu nedokážou pomoci. Proto dává do pořádku veškeré úřední záležitosti. Kromě toho a vídání vnoučka od vykutáleného syna Kamila si přeje už jen jediné. Odvést dceru Dominiku k oltáři.

Rusovláska by mu to ráda splnila. „Byl bys ochotný si mě vzít?“ zeptá se přímočaře Charlieho, jehož tato nenadálá otázka samozřejmě zaskočí. „Víš, táta by si přál mě odvést k oltáři,“ vysvětluje jedním dechem. Netradičnímu podnikateli se ale tento nápad nijak nezamlouvá. Svou přítelkyni v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, po krátkém přemýšlení odmítne. „Byl bych ochoten si tě vzít z lásky. Ale kvůli tátovi ne,“ zavrhne razantně důvod sňatku.

Svatba Dominiky a Charlieho v ZOO

Ačkoliv se svatbou nesouhlasí, Dominika jeho postoj chápe. I když je její otec smrtelně nemocný, nic to nemění na tom, že je to pěkný lotr, který páchal zlo a byl schopný snad všech podrazů a leváren. Charlie ho nemá v oblibě zcela oprávněně a je logické, že mu nemíní dělat jakékoliv ústupky.

Čtěte také: Filip žádá Viky o ruku. Jeho láska po prvotních rozpacích řekne ano

Dominika ovšem přijde ještě s jedním nápadem. „Přemýšlela jsem o tom a je blbost brát se kvůli němu. Ale říkám si, že aby měl pocit, že se mu před smrtí alespoň něco splnilo, mohli bychom tu svatbu nafakeovat,“ navrhne udivenému Charliemu možnost falešné svatby. „Takový divadýlko, no. Ty jsi na to přece skvělý, to už jsme si vyzkoušeli několikrát,“ lichotí mu spiklenecky a podnikatel se potutelně usmívá. Můžeme se tak těšit na veselku? Ačkoliv jen naoko?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak toto otřesení může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.