Seriály a filmy

3. října 2024 16:03

Žaneta Dernerová

Zemřel jsem, šokuje Charlie. Dominice odhalí tajemství své minulosti

Program na ochranu svědků – ZOO (220)

Marek Němec vyrazí coby Charlie své partnerce v podání Denisy Nesvačilové dech. Po neuváženém kroku, jímž ji nebetyčně naštve, jde s pravdou ven a svěří jí životní tajemství. Je prý v programu na ochranu svědků, má novou identitu a skrývá se před mafií. Dominika mu samozřejmě nevěří ani slovo. Jak ji Charlie nakonec přesvědčí a dokáže, že tomu tak skutečně je? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Málokdo by tipoval, že jednou spolu tihle dva skončí. Zvlášť poté, co Dominika svými intrikami zničila Charliemu vztah s Katkou. Když šlo ale mazané zrzce o život, netradiční podnikatel se vehementně angažoval v její záchraně. Stejně tak ji bránil ve chvíli, kdy se ji lumpové najatí nevlastním bratrem Kamilem pokusili znovu unést. Následný vášnivý polibek byl stvrzením vzájemné náklonnosti a začátkem jejich lásky.

Od té doby jim to víceméně klape. Dominika však o partnerově minulosti neví zhola nic a logicky jí to vrtá hlavou. Charlie to ale nemíní měnit. Dokonce na ni nastraží past a nainstaluje do bytu skrytou kameru, aby zjistil, zda bude pátrat a snažit se něco najít v jeho notebooku. Jenže nemanželská dcera Ovčíka, jemuž nedávno objevili nádor na mozku, ji v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě objeví. A je zle! Na Charlieho se oprávněně naštve, práskne dveřmi a nezvedá mu telefon. Když ji podnikatel konečně dostihne v restauraci, ví, že pouhá omluva stačit nebude a musí jít s pravdou ven.

Charlie se v ZOO skrývá před mafiány

„Jsem v programu na ochranu svědků. Od dvaceti let žiju s novým jménem a novou identitou,“ sdělí uražené rusovlásce. Ona se ale jen nevěřícně uculí. „Říkám ti pravdu. Namočil jsem se do velkých průšvihů. Ale dostal jsem šanci očistit se. Pomohl jsem dostat do vězení dva mafiány z Dagestánu,“ pokračuje ve vyprávění. Zní to jako totální sci-fi. Není divu, že Dominika jeho příběhu odmítá uvěřit.

Čtěte také: Zemřela ikona z filmu Mafiáni. Kromě gangsterů hrál i policistu v seriálu Zákon a pořádek

Marek Němec proto musí jako lotr Charlie ukázat důkazy. Doma ukáže partnerce novinové články z dětství a mládí. „Já jsem Karel Foit. Hrál jsem i fotbalovou druhou ligu. Ale jen do doby, než se staly ty průšvihy a než jsem umřel,“ zakončí svou story. Byť je to jako vystřižené z filmu a v našich končinách nevídané, Charlie se doopravdy skrývá před mafií. Může se v jeho přítomnosti dostat do ohrožení i Dominika? A co jeho rodiče?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 10. 2024

Přemýšleli jste o stěhování? Možná jste si dokonce koupili nový domov. Ať už je vaše situace jakákoli, možná dnes vyřizujete nějaké papíry, možná smlouvu s realitní kanceláří nebo dodavatelem, možná dokumenty o úschově. To může být frustrující, protože znění dokumentů se může zdát nejasné. Vyřiďte si je. Nebudete toho litovat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.