Celebrity

10. srpna 2023 07:42

Marie Makovská

Kariéra i manželství pana Božského visí na vlásku. Znásilnění popírá, přiznal nevěru

Už rok a půl čelí slavný herec Chris Noth (68) obvinění ze znásilnění hned několika žen. Přestože po celou dobu tvrdí, že je nevinný, tato obvinění mu zničila kariéru. Byl vystřižen z legendárního seriálu Sex ve městě, vyhodili ho i ze seriálu Equalizer a přišel o lukrativní reklamu. Na bodu mrazu je také jeho vztah s manželkou Tarou Wilson, která čelí jeho záletům, o kterých herec otevřeně hovoří, jako by se nechumelilo.

Herce Chrise Notha, který proslul například jako pan Božský v seriálu a filmech Sex ve městě, obvinily ze znásilnění nezávisle na sobě dvě ženy (40 a 31). Stalo se tak během prosince 2021, přičemž sexuální napadení a znásilnění měla proběhnout v letech 2004 v Los Angeles a 2015 v New Yorku. Anonymně se pak přidaly ještě další ženy. Jejich motivací, proč se přihlásily s odstupem několika let, mělo být to, že si Noth zopakoval svou roli pana Božského v sérii A jak to bylo dál... Vliv obvinění na jeho kariéru byl zásadní – například ve zmíněné sérii ho kvůli nim tvůrci nechali zemřít.

Na kauzu tehdy reagovaly i herečky ze Sexu ve městě, Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristin Davis (Charlotte), které dle jejich slov vznesená obvinění hluboce zarmoutila. „Podporujeme ženy, které předstoupily a podělily se o své bolestné zkušenosti,“ napsaly herečky ve společném prohlášení.

Je to jen vedlejší tanec a je to zábavné

Nyní Chris Noth poskytl pro USA Today svůj první rozhovor ohledně obvinění ze sexuálního zneužívání. V rozhovoru uvedl, že je vinen pouze tím, že byl nevěrný své ženě, jíž je herečka Tara Wilson (41). „Zahnul jsem své ženě, je to pro ni zničující a není to moc hezký obrázek,“ prozradil během rozhovoru s tím, že to ovšem není zločin. Tím narážel na zmíněná obvinění, která popírá.

„Obvinění proti mně vznesená jednotlivci, se kterými jsem se setkal před lety, dokonce desetiletími, jsou kategoricky nepravdivá. Ne vždy znamená ne – to je hranice, kterou jsem nepřekročil. Setkání byla konsensuální. Je těžké nezpochybňovat načasování těchto příběhů. Nevím jistě, proč se nyní objevují, ale vím to, že jsem tyto ženy nenapadl,“ uvedl už tehdy Noth v prohlášení pro CNN.

V novém rozhovoru se více rozpovídal o svém cizoložství: „Dáváte si stejné výmluvy jako mnoho mužů – je to jen malý vedlejší tanec a je to zábavné,“ vysvětlil. „Nikomu neubližuješ. Nikdo se o tom nedozví a sex je prostě příjemný,“ dodal se slovy, že bere skutečnost, kdy o něj má spousta žen zájem, jako jedinečnou šanci.

Manželství i kariéra v koncích

Manželka Tara Wilson s hercem stále zůstává, ale podle zahraničních zdrojů trpí a snaží se rodinu udržet především kvůli dětem. Proti Nothovi nebylo vzneseno žádné trestní oznámení, ale jeho kariéra i vztah jsou prakticky v koncích. „Není nic, co bych mohl říct, abych změnil názor někoho, kdo vyvolal takovou přílivovou vlnu,“ říká herec. „Zní to defenzivně. Neexistuje žádný trestní soud. Neexistuje žádné trestní řízení. Nemohu vylézt na tribunu a dostat svůj příběh ven, sehnat svědky,“ dodal.

Natáčení nové série Sexu ve městě bylo velkou událostí:

Zdroj: cnn.com

Sdílejte článek
Štítky nevěra rozhovor manželství kariéra znásilnění herec Sex ve městě Chris Noth Sarah Jessica Parkerová Cynthia Nixonová Kristin Davisová Equalizer Tara Lynn Wilson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.