Seriály a filmy

5. března 2022 06:00

red

Slunečná láska: Prohlédněte si exkluzivní video s Týnou a Jankem!

Slunečná - Best of Janek a Týna

Marek Lambora a Eva Burešová se v seriálu Slunečná coby Týna a Janek stali párem. Připomeňte si jejich cestu ze statku na Slunečné až před oltář ve speciálním videu.

Svůj oblíbený seriál Slunečná už sice na obrazovkách nevídáte, to ale neznamená, že se s Jankem a Týnou musíte na dobro rozloučit. Připomeňte si, jakými změnami prošel za dva roky jejich vztah, ve speciálním videu a na Slunečnou se můžete podívat on-line zdarma v archivu iPrima.

Slunečná skončila, v srdcích ale zůstává

Jak probíhalo poslední natáčení? Herci v čele s Evou Burešovou se samozřejmě neubránili smutku. „Ani mi nemluvte, je to hrozně zvláštní pocit. My jsme se možná takhle všichni viděli jednou dvakrát, když se točily nějaké velké akce. Je hrozně hezké točit jeden z posledních dnů v kostele, kde to všechno začalo. Je to dojemné a nechce se mi odsud,“ přiznala Eva Burešová.

Z konce natáčení byl ale samozřejmě smutný i seriálový Janek Marek Lambora. „Musím říct, že se to ve mně pere. Na jednu stranu tady dokončujeme projekt, na kterém dva roky makáme, a tak je člověk rád, že se to celé dává do kupy, na druhou stranu mi to ale bude líto,“ přiznal.

Podobné články