Šokující modely z Paříže: Týden módy předvedl nafukovací šaty, babičky i nahotu

Pařížský týden módy opět potěšil příznivce elegance. Na své si přišli milovníci klasiky, nouze ale nebyla ani o nové a místy šokující nápady. Podívejte se na nejbizarnější modely slavných světových návrhářů, které na přehlídkách byly k vidění.

Luxusní móda je druh umění, ve kterém neexistují pravidla. Primární je způsob sebevyjádření a následující otázky: Jak chcete, aby vás vnímali ostatní? Jak vnímáte sami sebe? Oblékání je jedním ze způsobů, jakým můžete prezentovat sebe sama. Své o tom ví také módní návrháři, kteří se každoročně předhání v tom, kdo předvede tu nejvíce nezapomenutelnou a diskutabilní show.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z Českého plesu: Polonahé tělo už nešokuje. Dámy na to ale jdou jinak

Paris fashion week patří mezi nejočekávanější módní události roku. I tentokrát luxusní módní domy za sedm dní představily své kolekce na letošní podzim/zimu. A nutno říct, že ne vždy se jednalo o nositelné modely. Představujeme vám ty nejvíce šokující přehlídky z Paříže.

Babičkovské modely od Anrealage

Módní značka Anrealage vsadila na historii a vrátila se do doby našich babiček. Na přehlídce dominovaly pletené doplňky, háčkované čepice a krajky. Žádný z modelů neodhaloval více, než bylo třeba. U šatů se ve většině případů držela délka nad kotníky.

Značka Vaquera vsadila na odhalenou kůži

Inspirace pro některé modely této značky zřejmě vzešla z ložnice. Dominovala odhalená kůže, průsvitné materiály, podprsenky a k vidění byly i kalhotky na kalhotách. Nechybělo ani erotické prádlo připomínající nevěstu o svatební noci. Sex z přehlídky značky Vaquera doslova křičel. Jen si moc neumíme představit, jak člověk takové modely unosí v zimě.

Jak byli oblečeni hosté na inauguraci prezidenta Petra Pavla:

V modelech od Didu zmrznete

Na nízké teploty zřejmě u svých modelů nemyslel ani čínský módní návrhář Di Du, očividně mu v žilách koluje horká krev. Téměř všechny jeho modely totiž odhalovaly obrovské množství kůže a modelkám a modelům často zakrývaly pouze to nejnutnější. Titěrné kousky látky ve většině případů stěží schovaly bradavky, spousta jich naopak odhalovala celá ňadra. Průsvitné materiály a nahota tak opět na přehlídkových molech zarezonovaly.

Čtěte také: Bradavky odhalují modelky, celebrity i sociální sítě. Odvážný trend dobývá svět

Nafukovací móda od Chenpeng

Přehlídka londýnské značky Chenpeng od módního návrháře Chena Penga byla plná nafukovacích materiálů. Návrhář u svých modelů vsadil pouze na dvě barvy, a to na černou a bílou. Šaty a bundy byly buď z nafukovacích, nebo péřových materiálů, které zvětšovaly objem na konkrétních místech.

Značka Weinsanto vsadila na objem

I značka Weinsanto předvedla v rámci přehlídky několik šokujících modelů. S touto obří neforemnou bundou se do dveří vejdete asi těžko. Ale proti gustu...


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.