Šokující modely z Paříže: Týden módy předvedl nafukovací šaty, babičky i nahotu

Pařížský týden módy opět potěšil příznivce elegance. Na své si přišli milovníci klasiky, nouze ale nebyla ani o nové a místy šokující nápady. Podívejte se na nejbizarnější modely slavných světových návrhářů, které na přehlídkách byly k vidění.

Luxusní móda je druh umění, ve kterém neexistují pravidla. Primární je způsob sebevyjádření a následující otázky: Jak chcete, aby vás vnímali ostatní? Jak vnímáte sami sebe? Oblékání je jedním ze způsobů, jakým můžete prezentovat sebe sama. Své o tom ví také módní návrháři, kteří se každoročně předhání v tom, kdo předvede tu nejvíce nezapomenutelnou a diskutabilní show.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z Českého plesu: Polonahé tělo už nešokuje. Dámy na to ale jdou jinak

Paris fashion week patří mezi nejočekávanější módní události roku. I tentokrát luxusní módní domy za sedm dní představily své kolekce na letošní podzim/zimu. A nutno říct, že ne vždy se jednalo o nositelné modely. Představujeme vám ty nejvíce šokující přehlídky z Paříže.

Babičkovské modely od Anrealage

Módní značka Anrealage vsadila na historii a vrátila se do doby našich babiček. Na přehlídce dominovaly pletené doplňky, háčkované čepice a krajky. Žádný z modelů neodhaloval více, než bylo třeba. U šatů se ve většině případů držela délka nad kotníky.

Značka Vaquera vsadila na odhalenou kůži

Inspirace pro některé modely této značky zřejmě vzešla z ložnice. Dominovala odhalená kůže, průsvitné materiály, podprsenky a k vidění byly i kalhotky na kalhotách. Nechybělo ani erotické prádlo připomínající nevěstu o svatební noci. Sex z přehlídky značky Vaquera doslova křičel. Jen si moc neumíme představit, jak člověk takové modely unosí v zimě.

Jak byli oblečeni hosté na inauguraci prezidenta Petra Pavla:

V modelech od Didu zmrznete

Na nízké teploty zřejmě u svých modelů nemyslel ani čínský módní návrhář Di Du, očividně mu v žilách koluje horká krev. Téměř všechny jeho modely totiž odhalovaly obrovské množství kůže a modelkám a modelům často zakrývaly pouze to nejnutnější. Titěrné kousky látky ve většině případů stěží schovaly bradavky, spousta jich naopak odhalovala celá ňadra. Průsvitné materiály a nahota tak opět na přehlídkových molech zarezonovaly.

Čtěte také: Bradavky odhalují modelky, celebrity i sociální sítě. Odvážný trend dobývá svět

Nafukovací móda od Chenpeng

Přehlídka londýnské značky Chenpeng od módního návrháře Chena Penga byla plná nafukovacích materiálů. Návrhář u svých modelů vsadil pouze na dvě barvy, a to na černou a bílou. Šaty a bundy byly buď z nafukovacích, nebo péřových materiálů, které zvětšovaly objem na konkrétních místech.

Značka Weinsanto vsadila na objem

I značka Weinsanto předvedla v rámci přehlídky několik šokujících modelů. S touto obří neforemnou bundou se do dveří vejdete asi těžko. Ale proti gustu...


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.