Soutěžící pátrají po taktikovi. Podezřelá Lucie si při vaření užije vyznání lásky

Kytka - Prostřeno! S28 (35)

V kuchařské soutěži z Jihomoravského kraje se jako poslední postaví k plotně Lucie. Ta překvapí svým povoláním a rodinnou situací. Někteří ji v týdnu měli za taktičku. Potvrdí se jejich obavy? V pátek se vyloží karty na stůl.

Páteční večeře u Lucie konečně odhalí, kdo tento týden vyhraje 60 tisíc. Hostitelka pozve soupeře do nově zrekonstruovaného domu zářícího čistotou. Lucie totiž miluje čistotu a neustále podle svých slov chodí s hadrem a něco uklízí. Z prvního manželství má sedmnáctiletého syna, který žije s ní. Její menu obsahuje salát s pečenou řepou, domácím pečivem a bylinkovým máslem, kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi, hovězí líčka s batátovo-bramborovou kaší a mango-marakujový cheesecake. Jelikož byl na menu cheesecake už včera, bude se srovnávat. Lucie však věří, že její kombinace chutí zaujme hosty více. Tento navíc bude pečený ve vodní lázni.

Podle Filipa je menu moderní, Alena čekala něco víc. Ondru menu nezaujalo, víc se mu líbilo u Sabiny v pondělí. Soutěžící si k Lucii těžko hledali vztah. Jak můžete vidět na prima+ a vpodvečer na obrazovce, působí na ně odměřeně až nadřazeně. Filip si dokonce myslí, že je Lucie povýšená a měla na ostatní narážky. Ondřej celý týden tvrdí, že je Lucie zřejmě taktik. Třeba se ale všechno změní, až čtyřiačtyřicetiletou blondýnku lépe poznají.

Podívejte se na video, ve kterém hosté pátrají po taktikovi týdne:

O devět let mladší partner je rozptýlením

Vaření bude pro hostitelku stresující, ale jako zkušená kuchařka si poradí i s nepředvídanou událostí. Najednou při přípravách zazvoní u dveří kurýr s obrovskou květinou. Zaskočená Lucie vypadá, že nemá z dárku ani trochu radost. Ukáže se, že kytku na natáčení Prostřeno! poslal její o devět let mladší partner. „Mě ještě rozptyluje,“ stěžuje si. Pak ale přece jen zjihne, když si přečte vzkaz, ve kterém stojí, že je na ni partner hrdý a miluje ji.

Jako zábavu zvolí Lucie střelbu z paintballové pistole na terč. Už to trošku napoví, že není žádná křehká květinka. Při předkrmu ostatní zjišťují, kde Lucie pracuje. Velkým překvapením bude, že je u městské policie. Navíc přizná, že studuje vysokou školu a má mladšího přítele. Od soupeřek tak sklidí obdiv, jak všechno zvládá. A protože je pátek, soutěžící budou hodnotit uplynulý týden. Alena nemůže uvěřit, že jsou všichni tak fajn, a zeptá se, zda někdo netaktizoval. „Já mám tajného favorita, kdo by to mohl být. Ten favorit nejsem já,“ odpoví Ondřej. Sabina odmítne, že by taktizovala. Nevyjádřili se jen Filip a Lucie. Alena se nevzdává a vyzvídá dál. Přizná se někdo? To zjistíte ve videu v článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.