Celebrity

14. června 2023 05:30

Tomáš Durčák

Táta Kotek ukázal šťastnou rodinku i novou image. Také si rýpl do kolegy Jirky Mádla

Kotek s rodinou

Jeden by čekal, že za to může nová role tatínka, ale kdepak. Vojtěch Kotek (35) dorazil společně se svou manželkou Radanou i malým synem Hubertem podpořit charitativní akci proti zákeřné chorobě ALS. A při té příležitosti se pochlubil nejen svou rodinou, ale také zcela novou, netradiční image.

Kotkův syn Hubert již za pár měsíců oslaví své první narozeniny a Vojtěch přiznává, že mu narození syna zcela změnilo život. „Je to opravdu velký lifechanger úplně ve všem. Je to to, co dává životu opravdový smysl. Jsem strašně rád, že mě to potkalo teď a že mě to potkalo právě s mojí ženou, protože to bylo asi moje největší životní vítězství,“ prozradil herec pro pořad Showtime, že je nyní s rodinou opravdu šťastný.

Kotkovi se, jak Vojtěch dále prozradil, v létě sice chystají na zahraniční dovolenou, ale nebude to nikam daleko a napůl půjde i o práci. „Podařil se mi takový husarský kousek, protože budu točit film, který se celý odehrává v hotelu, kam si mohu vzít i rodinu, takže jsem to doma tak šikovně prodal, že sice budu pracovat, ale zároveň budeme mít trošku dovču. A je to na Slovensku, takže zahraničí,“ pochlubil se Vojta tím, jak manželku, s níž už za dva týdny oslaví roční výročí svatby, přesvědčil.

Herec všechny přítomné lehce překvapil svým vzhledem, neboť dorazil s hustým knírem. Ten si však nepěstuje zcela dobrovolně, nýbrž pro nadcházející roli. „Obdivuju všechny, kteří to dokážou nosit nějak systematicky dlouho. Vyžaduje to obrovskou péči, já sám se trošku bojím ten knír holit, tak mi s tím pomáhá moje žena,“ přiznal Kotek a dodal, že tu a tam ve svém hustém vousu objeví nějaké to jídlo. Posléze také kápnul božskou, kdo za jeho novou image ve skutečnosti je.

„Pan režisér Jiří Mádl, který mě do toho filmu obsadil, trval na tom, že by bylo fajn, aby všichni herci pro svou roli něco udělali. A poznamenal, že když se ten knír lepí, je to hrozně vidět a není to ideální,“ vysvětlil pobaveně Vojtěch, jak mu pěstování kníru prakticky nařídil jeho bývalý herecký parťák ze začátků a dnes již tak trochu nadřízený „rejža“ Jiří Mádl. „Je to opravdický kamarád. Já myslím, že to udělal jako takovou velkou pomstu za celý život, kdy mu lidi předhazovali, jaké že to je, být ten ošklivější z nás dvou,“ zamyslel se Kotek.

Jeho aktuální vyhlídky jsou naštěstí optimistické – s knírem i delšími vlasy bude muset vydržet už jen pár týdnů. „Musím to mít už asi jenom 14 dní, ale velmi krušných, protože začíná být velmi horko a kromě toho mám ještě tuhle obrovskou deku na hlavě, takže já se fakt těším, až bude poslední červen a bude pokoj,“ dodal Vojta Kotek s tím, že ihned poté má v plánu se oholit, ostříhat a snad se i zbavit přebytečných kil.

Tajemství svého nového vzhledu Vojta Kotek nastínil už před pár týdny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.