Tatínkové podle horoskopu: Zjistěte, jaký typ otce je ten váš

Ke Dni otců jsme pro vás připravili speciální horoskop. Podle něj zjistíte, jaký je váš tatínek podle znamení zvěrokruhu.

Ať už je váš tatínek přísný, nebo duší stále mlád, zcela nepochybně ve vašem životě hraje důležitou roli. Podívejte se, jak popisují jeho vlastnosti hvězdy. Možná díky tomu leccos pochopíte, anebo si naopak uděláte perfektní představu o tom, jaký by měl být váš budoucí partner. Jací jsou tatínkové podle horoskopu?

Beran

Tatínkové narození ve znamení Berana jsou spontánní, energičtí a své děti vedou k odhodlanosti. Pokud jde o výchovu, jsou pro své děti zdrojem neutuchající energie a entuziasmu. Díky své ambiciózní povaze chápou, že musí přikládat stejnou váhu své práci i své rodině.

Býk

Tatínkové narození ve znamení Býka jsou spíše samotářští. Svým dětem se ale snaží do života vštěpovat stejné základy, které se naučili oni sami. Je pro ně důležitá disciplína a pracovitost. Jsou skvělými učiteli, i když občas trošku netrpělivými. Mají svůj vlastní způsob, jakým projevují lásku.

Blíženci

Otcové Blíženci jsou parádním zdrojem zábavy. Vždy s nimi bude legrace a přijde i na nějaké ty lumpárny. Se svými dětmi dokážou navázat blízký vztah, jelikož se umí naladit na jejich vlnu a dobře komunikovat.

Mohlo by vás zajímat: Intimní zpověď slavných otců. Vyčítají si netrpělivost, nedůslednost i málo času

Rak

Raci jsou velice citlivé duše, takže tito tatínkové v sobě mají ukrytý i kousek toho mateřského instinktu. Díky tomu dokážou skvěle rozpoznat potřeby svého dítěte. Tito tatínkové umějí naslouchat, což jim poskytuje silnou vazbu s jejich dítětem.

Lev

Tatínkové narození ve znamení Lva dokážou být velice tvrdohlaví a dominantní už od přírody. Pro své děti by dýchali a udělali pro ně první poslední. Na druhou stranu je mají tendence někdy až přehnaně kontrolovat a mluvit jim do jejich rozhodnutí. V určité fázi jejich života se musí naučit popustit uzdu jejich vlastním rozhodnutím a názorům.

Čtěte také: Slavní tátové, kteří měli dítě po padesátce. Kdo si rodičovství užívá a komu dává zabrat?

Panna

Tatínkové narození ve znamení Panny jsou perfekcionisté. Pro své děti se snaží vybudovat co možná nejlepší prostředí a podmínky pro život. Své děti dokážou skvěle nasměrovat, ale příliš jim do jejich rozhodnutí nemluví. Když už se to stane, dělají to taktně a citlivě. Se svými dětmi mívají přátelský vztah.

Váhy

Pokud je váš tatínek Váha, pravděpodobně se bude snažit, aby byl ve vašem životě ten správný balanc. Výchova dítěte je pro něj týmová hra a snaží se ji hrát férově se svou partnerkou. U dětí dbá na dobrou výchovu, dostatek koníčků a snaží se podporovat jejich talent.

Štír

Štíři tatínkové jsou vášniví a entuziastičtí. Svým dětem se snaží vštěpovat stejné základy a předávat jim energii a dravost. Vůči svým potomkům mohou být Štíři velice majetničtí a ochranitelští. Budou je bránit do posledního dechu.

Střelec

Tatínkové narození ve znamení Střelce jsou prostě cool. Vždy budou vědět, jak dítě zabavit a budou s ním podnikat nejrůznější dobrodružství. Rodičovský život pro ně bude další vzrušení, kterého se naplno chopí.

Kozoroh

Tatínkové ve znamení Kozoroha jsou velice praktičtí. Je pro ně důležité zajistit rodinu, a tak se často stává, že tráví více času vyděláváním peněz a péčí o děti než tím, aby jim skutečně věnovali svůj čas. Je důležité si v tom najít rovnováhu.

Vodnář

Vodnáři si od života svých dětí drží určitý odstup. Věří totiž, že jim tak poskytnou dostatek osobního prostoru pro samostatný rozvoj. To ale občas může vytvořit propast mezi jejich citovým poutem. Dejte na to pozor.

Ryby

Tatínkové ve znamení Ryb jsou skvělí otcové. Pro své děti se snaží dělat první poslední. Někdy je tedy až trošku rozmazlují. Snaží se je chránit a poskytnout jim láskyplné prostředí, ve kterém mohou bezpečně vyrůstat.

Jaký bude nový týden podle Helen Stanku?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.