Tereza Ramba chce vzít děti do Kanady. Obytňák a kemp, tak to máme rádi, říká

Tereza Ramba by ráda vzala děti do Kanady

Jméno sympatické Terezy Ramby se aktuálně skloňuje především v souvislosti s očekávanou filmovou premiérou Zápisník alkoholičky. Herečka má ale i spoustu dalších aktivit. Mimo jiné se opět vrací k cestování. Zatím formou debat, časem by však ráda vyvezla do cizích krajů i děti.

Herečku Terezu Rambu známe z mnoha českých filmových rolí, zahrála si ale i v zahraničních seriálech a v jejím portfoliu nechybí ani divadlo. Je vášnivou cestovatelkou, před čtyřmi lety dokonce vydala knižní prvotinu DobroDruhům, a tak se dá předpokládat, že lásku k poznávání nových míst a cizích kultur bude předávat i svým dvěma dětem.

Čtěte také: Tereza Ramba o roli alkoholičky v novém filmu: Během přípravy jsem několik dní nepromluvila

„Jak jsme teď díky besedám znovu prošli všechny ty země, začalo se mi hrozně stýskat. Proto bych s nimi chtěla třeba do roka procestovat Kanadu nebo jí podobnou končinu, která je pro děti ideální a bezpečná. Takže Kanada je aktuálně můj sen. Manžel se na to ale moc netváří, tak uvidíme,“ říká Tereza Ramba, jež kromě jiných aktivit pořádá i cestovatelské debaty. Poslední dvě před letními prázdninami se uskuteční v pondělí 17. června od 18:00 a 20:30 v pražském kině Bio Oko. Chybět na nich nebude ani zmiňovaný manžel Matyáš, kterého si herečka vzala před pěti lety.

Mohlo by vás také zajímat: Zpověď Terezy Ramby o dětech i zklidnění. Prozradila také, jak se s manželem skoro nevídali

A jak by taková výprava s dětmi vypadala? „Byli bychom v autě, v obytňáku. Tak je to nejlepší. Zajedete si třeba 200 kilometrů, máte tam nádherný krátký trek, pod ním nějaké zázemí, kemp… Tak to máme rádi,“ popisuje Tereza, kterou brzy uvidíme coby doktorku Andy v novém seriálu s pracovním názvem Parťák, v němž ožije umělá inteligence.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima debata Tereza Ramba (Voříšková) děti cestování Karel Janák Kino Oko prima+ Parťák

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.