Tim spí na krabicích od banánů a chlubí se neprůstřelnou vestou. Přizná anorexii

Gumové maso - Prostřeno! S28 (65)

Soutěž amatérských kuchařů z Prahy vyvrcholí v pátek u hostitele Tima. Ten si podal přihlášku, protože doufal, že potká ženu svého života. U stolu má ale hodně soků, navíc je Stázka zadaná. Soutěžící zaujme jeho bydlení a vtipné menu.

Páteční hostitel Tim bydlí od osmnácti sám. Střídal byty a snažil se najít stálou přítelkyni. Pracoval jako novinář a cestoval po světě jako fotograf. Mimo jiné byl na Ukrajině, kde bylo povinné nosit neprůstřelnou vestu a helmu. Doma mu dělá společnost Helga, jak nazývá svůj robotický vysavač. Tim spí na posteli z krabic od banánů a tvrdí, že se tu vystřídalo už mnoho žen. Jeho menu je plné nic neříkajících názvů, avšak hosté budou pobaveni a čekají dobrou zábavu. Tim slibuje pořádné melouny, okurkové hody, New York striptýz a sladkou opilou Řekyni. Okurkové gazpacho, které si vybral, v životě nejedl ani nevařil, ale věří, že se v Prostřeno! povede.

Lukáš, který je díky svému povolání číšníka zdatný kritik jídla, čeká od jídla jeden velký průšvih. Melounový salát jej ale příjemně překvapí. Jen by si ho dal jako přílohu k masu. Stázka ze salátu sní jen rajčata. Před polévkou půjdou hosté šmejdit. Najdou helmu a vestu s nápisem „PRESS“, takže tipují, že je Tim válečný reportér. „Předpokládala jsem, že to měl na Ukrajině. Působilo to na mě autenticky. Když jsem si to oblékla, tak jsem se cítila, jako bych byla tam,“ popisuje Stázka, která je původem Ukrajinka.

Podívejte se na zvláštní nález při šmejdění:

Gumové maso a terapie malováním

Pak jí to nedá a zkontroluje, jestli Tim utřel prach. Pánové to neřeší. Je to mladý kluk, který si užívá a nepořádek doma neměl. V minimalistické ložnici soutěžící zaujme postel z krabic od banánů. Mirek soudí, že je to hipsterské a inovativní. Když promáčkne jednu krabici, snadno ji nahradí. Jako hlavní chod bude Tim servírovat steak z roštěné. Nejenže se hostů nezeptá na to, jak chtějí maso propéct, ale svou nezkušeností maso pokazí. Nepůjde ukrojit, Stázka bude z krvavého hovězího steaku nešťastná a ostatním bude maso připadat gumové.

„Byla to žvýkačka, propadák dnešního večera,“ míní Lukáš. Batátové pyré je naštěstí chutné, tak nebudou hosté o hladu. Zábava bude velmi osobní – malování společného obrazu. Tim se svěří ostatním, že má malování jako terapii. Byl prý tlusté dítě, chtěl rychle zhubnout, ale pak se to nedalo zastavit. Od patnácti let trpí anorexií. Dnes má nemoc pod kontrolou, ale pořád se musí hlídat. Jak na hosty jeho příběh zapůsobí, sledujte vpodvečer na prima+ a na obrazovkách. Už v pátek zjistíte, kdo vyhraje šedesát tisíc korun.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.