Pohlreich zuří. Za hádky Davida s Vierou trestá všechny soutěžící grilováním v jednom

Hádek už bylo dost! Pohlreich má řešení - Česko na grilu (5)

Kvůli hádkám Davida s Vierou učiní Zdeněk Pohlreich v dalším kole grilovacího klání razantní rozhodnutí. Jeho trest se ovšem výrazně dotkne práce všech soutěžících. Co vyhlásí?

Mezi soutěžícími ve dvojici Davidem a Vierou to vře od prvního dílu. S každým dalším kolem se ovšem komunikace v tomto rodinném tandemu zhoršuje. David podléhá nervozitě, panikaří a zapomíná se kontrolovat.

V touze být v grilování nejlepší maminku Vieru hlasitě sekýruje a diriguje, čímž štve ostatní, kteří se nemohou dostatečně soustředit na vlastní vaření. V pátém dílu show Česko na grilu, který uvidíte v pondělí večer na Primě nebo ho můžete sledovat na prima+, budou mít všichni plné ruce práce s přípravou bezmasých pokrmů, v jejichž přípravě si není nikdo z nich dostatečně jistý. Právě hádky Davida s Vierou vypjatou atmosféru nijak neodlehčí.

Vyzkoušejte recept Zdeňka Pohlreicha na vynikající grilované šalotky

Všem včetně porotců už tato dvojka lidově řečeno leze na nervy a začínají se hlasitě ozývat. Nepřetržitého hašteření si prostě nelze nevšímat a v klidu už nenechává ani porotce. Po jedné takové slovní přestřelce mezi synem a matkou už se Zdeněk Pohlreich neudrží a pustí se do Davida: „Chovej se slušně k mámě. Vzpomeň si, kdo ti utíral p*del, když jsi byl malej,“ napomene ho přátelsky a David jen odsekne: „Nevzpomínám.“

Vedle Viery a Davida už nechce nikdo grilovat. Podívejte se:

„Tak je pravda, že ty emoce bouchly asi nám oběma... Je to tak, že když se dostaneme pod velký tlak, přestaneme mluvit úplně, a to už je hodně špatné, nebo po sobě takhle poštěkujeme,“ vysvětluje David nevybíravé chování. Pochopení ostatních ale nezískává. „Já když jsem byl na začátku kariéry, taky jsem poslouchal ty starší. Drž si prostě lajnu, v rozhodujících okamžicích do toho skoč, ale nepřip*cávej to každou chvíli. Nech mamku vyvinout,“ radí mu přátelsky Martin Svatek.

„Je to nepříjemné, je tam hustá atmosféra... Nemyslím si, že by takhle měl vypadat vztah syna k matce,“ míní Dominika s Denisou, které už chvilková nepozornost při práci stála zdraví. „Jako hodně mně jejich chování vadí... I když David říká, že tohle je jejich běžný styl komunikace doma, tak ať jsou takoví tam, ale tady ne. Mohli by brát ohledy na ostatní,“ stýská si zase Daniela a Roman ji ještě doplní: „Je to neskutečné. Hlavně pořád dokola. Něco by se s tím mělo udělat!“ To ale ještě netuší, co bude následovat. Porotci se rozhodnou – potrestat všechny. „Tohle musí skončit. Už mě přestalo bavit, jak se některé dvojice mezi sebou hádají,“ zaskočí soutěžící Zdeněk Pohlreich. Jaký bude jejich trest, si už nyní můžete poslechnout v ukázce v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.