Celebrity

27. října 2022 17:20

Karolína Oehmová

Tomáš Měcháček moderátorem nové soutěže krásy: Když přišla nabídka, zasmál jsem se

Tomáš Měcháček je moderátorem pořadu Hledá se Miss

Tomáš Měcháček (43) strávil s nádhernými semifinalistkami týden v resortu. Coby moderátor nové soutěže krásy prozradil webu Prima Ženy, jaký má k dívkám vztah a proč ho nabídka na moderování rozesmála.

Mnoho mužů určitě závidí Tomáši Měcháčkovi, který teď hraje například v oblíbeném seriálu Hořký svět, moderování soutěže krásy. Být pod jednou střechou s půvabnými semifinalistkami České Miss, která se vysílá každou sobotu ve 20:10 na Prima SHOW, je určitě snem velkého množství pánského publika. „Holky se mi líbí moc, je jim ale jako mému prvorozenému synovi, takže mám o ně spíš starost, ať se jim nic nestane a přijdou včas,“ vysvětlil své profesionální působení při natáčení moderátor.

Když mu přišla nabídka, rozesmál se

Přijít včas je heslo, které provází celé natáčení semifinálových dílů. Každý den totiž štáb tráví na place i 12 hodin a zkoordinovat tolik lidí není vůbec žádná legrace. „Zvládá se to skvěle, je to fantastické. Oblek se do horkých letních dnů hodí výborně,“ řekl sarkasticky moderátor, kterého diváci uvidí v černém obleku ve všech televizních dílech.

„Původně jsem se rozesmál, když jsem dostal nabídku na moderátora Miss, protože jsem si myslel, že to bude jako dřív – promenáda v plavkách někde v paláci kultury. Pak jsem ale pochopil ten koncept,“ prozradil dál Tomáš, kterému se líbí, že dívky po celou dobu dostávají koučink a rady, což jim může pomoci v jejich budoucí kariéře.

Měcháček si nepamatuje jména

Do semifinálového soustředění se dostalo pouhých 20 dívek. Z celkových téměř devíti tisíc to je málo, pro jednoho muže to ale znamená stále hodně jmen. Na první pohled se zdálo, že s tím Tomáš problém nemá, pak se ale ukázalo, že jen tak blafuje.

„Musím s nimi přicházet do kontaktu a komunikovat, takže abych tohle mohl dělat, musím si jejich jména pamatovat. A s tím já problém nemám, Zuzano,“ řekl Měcháček reportérce Karolíně, čímž se odhalil. Favoritku na vítězku prý ale nemá. „Vůbec netuším, jak to porota zvládne vybrat. Výzvy mají holky vyřazovat, ale Miss může být jen jedna – a to porotě nezávidím,“ uzavřel moderátor revoluce v soutěži krásy Tomáš Měcháček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.