Celebrity

10. října 2023 13:44

Josef Šťastna

Úspěšné dny Kateřiny Brožové: Oslavila narozeniny s dcerou, zářila na charitativním koncertu

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (55) má v poslední době důvody ke spokojenému úsměvu. Může být pyšná na svou dceru Kačenku , která oslavila 22. narozeniny a také může být spokojená s tím, jak se vydařil charitativní koncert, kterým provázela v roli moderátorky.

Určitě znáte pořekladlo „aká matka, taká Katka“ a nutno uznat, že v případě Kateřiny Brožové a její dcery Kačenky to platí měrou vrchovatou, protože obě dámy vedle sebe vypadají skoro jako sestry. Dvaadvacetiletá kráska má štěstí, že zdědila šarm i půvab po mamince.

„Kačka je moje zlato, moje všechno. Ona je můj smysl života a je úžasná. Studuje třetím rokem na vysoké škole. Hodně pracuje a je velmi akční, zvládne toho opravdu hodně. Jsem na ni velmi pyšná,“ uvedla herečka pro web Lifee.cz.

Kateřina Brožová se s dcerou také objevila na charitativním koncertu Slunce svítí všem, který se konal na konci září v Obecním domě v Praze. Velkolepou akci, kterou pořádala agentura DIVINUS Kateřiny Brožové, zahájily tóny písně Chraň Bůh v podání Ondřeje Rumla.

Kateřina Brožová spolu s Radimem Schwabem zazpívala nejen píseň Přísahám, že jsem to já, ale také celým večerem provázela v roli moderátorky. Sekundoval jí herec Marek Vašut.

„Byla jsem oslovena, zda bych nepomohla. Už loni jsem pro nadační fond dělala kalendář a koncert. Řekla jsem si, že udělám koncert ve velkém stylu. Jsem ráda, že se mi pro dobrou věc povedlo získat řadů partnerů a vystupujících. Byl to krásný večer, nejen že se předaly šeky od partnerů, ale povedlo se vybrat peníze i prostřednictvím diváckých příspěvků. Celkově se povedlo vybrat téměř tři miliony korun,“ uvedla Kateřina Brožová pro Prima Ženy.

V rámci slavnostního večera, na kterém vystoupili Marián Vojtko, Bohuš Matuš, Ilona Csáková, Štefan Margita či Michal David, se podařilo vybrat více než dva miliony korun.

Slunce všem bylo založeno v roce 1991 manželi Blankou a Jaroslavem Dvořákovými. Nadační fond Slunce pro všechny odporuje i projekty jiných organizací a umožňuje tak naplňovat své motto „Slunce svítí všem". Kateřina Brožová je patronkou nadačního fondu. Dalšími patronkami jsou Mahulena Bočanová, Hana Heřmánková či Radka Fišarová.

Kateřina Brožová se také podělila o zážitek ze zavřeného obchodu:

Sdílejte článek
Štítky charita koncert Kateřina Brožová Kačenka Tomanová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.