Utajovaná fotka Karla Gotta. Jeho bývalá přítelkyně ji ukázala až teď

Mistr Karel Gott to se ženami uměl a mezi jeho bývalými partnerkami je řada známých osobností. Jednou z nich je i Martina Formanová, vdova po zesnulém režisérovi Miloši Formanovi. Ta nyní sdílela na sociálních sítích dosud nepublikovanou fotografii se zlatým slavíkem, jeho manželkou Ivanou a modelkou Pavlínou Pořízkovou.

Snímkem se spisovatelka Martina Formanová, třetí manželka slavného režiséra a držitele Oscara například za filmy Amadeus či Přelet nad kukaččím hnízdem, pochlubila na svém instagramovém účtu. „Tato vzpomínka na mě dnes vyskočila z telefonu. Večeře v Praze po vydání mé knihy o rodině Pavlíny Pořízkové,“ připsala k příspěvku. „Byla to krásná noc,“ doplnila.

Z fotografie je zřejmé, že si společný večer všichni zúčastnění skutečně užívají. Gott, jeho manželka Ivana, Formanová i Pořízková se usmívají od ucha k uchu a jen září. Ani namátkou navíc nejde znát, že by mezi Mistrovou manželkou a bývalou partnerkou existovala jakákoliv rivalita. Formanová přitom s legendárním zpěvákem chodila celých pět let a spisovatelka na jejich vztah vzpomíná jako na velmi intenzivní. Tehdy se však chtěla vdávat a založit rodinu, na což ještě Gott připravený nebyl, a tak se pár rozešel. Oba dva si ale později našli své osudové lásky, a jak vidno nejen podle zveřejněného snímku, zůstali dobrými přáteli.

Zajímavostí je, že nejen Martina s Ivanou jsou vdovy – Miloš Forman zemřel v dubnu roku 2018, Karel Gott ho následoval v říjnu 2019 – o manžela už přišla i Pavlína. Svého chotě Rica Ocaseka, člena kapely The Cars, našla v září roku 2019 mrtvého sama modelka. Tehdy se s ním přitom rozváděla, a to ne příliš v dobrém, protože se ji muzikant pokusil v závěti vydědit.

Formanová vydala knihu o kamarádce Pořízkové i o sobě

Formanová s Pořízkovou jsou velmi dobrými dlouholetými kamarádkami. Jak uvedla ve svém komentáři, spisovatelka o známé americké modelce českého původu, která se stala nejmladší tváří na obálce slavného Sports Illustrated Swimsuit Issue – „plavkového vydání“ amerického časopisu Sports Illustrated tištěného jednou ročně – napsala v roce 2014 román s názvem Případ Pavlína. Nedávno však Martina vydala také autobiografickou knihu Nalakuj to narůžovo, v níž reflektuje svůj život po Miloši Formanovi.

Sama uvedla, že primární motivací bylo vypsat se ze svého smutku. „Čím víc jsem psala, tím víc jsem se vracela i k těm zábavným a krásným věcem, které jsme společně zažili,“ popsala. Krásná blondýnka, která s úspěšným režisérem strávila 23 let, navíc přiznala, že se už pokouší znovu chodit na rande. „Rozdíly v randění jsou, těch skoro třicet let je znát. Když to vezmeme jen z logistického hlediska, svobodných mužů v mém věku není tolik a ti, co jsou, chtějí podstatně mladší partnerky. Já nevím, jestli pro mě ještě někdo je,“ povzdechla si.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.