Celebrity

29. prosince 2022 16:27

Tomáš Durčák

Václav Kočka bude trojnásobným tatínkem, s manželkou prozradili pohlaví dvojčat

Nejmladší ze tří zástupců rodu Kočků, který nese jméno Václav, zažívá mimořádně šťastný rok. Letos v červenci si vzal tři roky od žádosti o ruku za manželku svou dlouholetou přítelkyni Nicol Findejsovou, která podniká v oblasti grafiky. Na začátku prosince pak pár oznámil, že čeká jednovaječná dvojčata. Nyní Kočkovi odhalili, jakého pohlaví jsou jejich požehnaná dvojčátka.

Devětadvacetiletý syn zavražděného podnikatele Václava Kočky mladšího (†40), který mimo jiné provozuje známou matějskou pouť, po letech trápení a snahy vyrovnat se s tragickou smrtí otce i prvorozeného syna zažívá nádherné období.

Jednovaječná dvojčata byla velkým překvapením

V letošním roce si za ženu vzal svou velkou lásku Nicol, na začátku prosince si spolu nadělili předčasný vánoční dárek, když zjistili, že se jim narodí ne jedno, ale hned dva potomci a nyní už vědí, zda to budou dva chlapečci, nebo holčičky. Pro manželku Nicol jde již o třetí těhotenství. Prvorozený syn Vašík ale šest dní po porodu zemřel. V roce 2020 na světě přivítali dceru Miu.

Rod Kočků má za sebou četné problémy se zákonem:

„I pro nás to bylo velké překvapení - na první kontrole nic vidět nebylo, za 14 dní se objevili dva,“ popsal nadšení ze šťastné zprávy Václav Kočka nejmladší pro deník Blesk. „Mia ještě těhotenství moc nevnímá, ale že v bříšku jsou dvě mimi, už ví. Myslím, že bude trochu žárlit,“ dodal tatínek o jejich první dceři, která se příští rok dočká hned dvou sourozenců.

Václav s Nicol tak věděli, že budou muset připravit nikoliv jedno, ale dvě holčičí i klučičí jména. Pro kluky měla připravená jména Honzík a Vašek. „Ale protože Vašíka už jme měli, a nechtěli jsme, aby další byl jako náhrada, nakonec jsme od obou upustili. Holčičí už máme, ale zatím si je necháme pro sebe,“ svěřila se Nicol ještě před tím, než s manželem zjistili pohlaví dvojčátek

Holčičky, nebo chlapečci?

Nyní se manželé rozhodli konečně zveřejnit pohlaví svých očekávaných přírůstků do rodiny. Těhotná Nicol na Instagramu sdílela sérii fotografií s manželem, dcerkou Miou a dvojici černých balónků. Z těch se po prasknutí objevily růžové okvětní lístky signalizující, že pod srdcem nosí dvě holčičky.

„Jaký byl váš tip? Holky, nebo kluci?“ napsala Nicol do statusu a dodala „3x Mia,“ čímž naznačila, že od příštího roku budou mít s manželem Václavem doma ne jednu, ale hned tři dcery. Dodrželi tak tradici posledních let, kdy se do rodiny Kočkových rodí výhradně dcery a žádní synové.

Sdílejte článek
Štítky Instagram těhotenství manželé pohlaví Václav Kočka Matějská pouť dvojče Blesk jednovaječná dvojčata Václav Kočka nejmladší Nicol Findejsová Nicol Kočka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.