Celebrity

29. prosince 2023 15:15

Vanesa Havlíková

Václav Kopta chtěl řídit autobus. Po psychotestech šlo sebevědomí do háje, přiznal

7 pádů Honzy Dědka (21) - Václav Kopta a včelí alergie

Herec a muzikant Václav Kopta (58) si díky pandemii koronaviru splnil dětský sen. Několik měsíců nemohl hrát, a tak se rozhodl, že bude řídit autobus. V silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka nyní přiznal fiasko u psychotestů i u ryze mužských úkolů v domácnosti.

Václav Kopta se rozpovídal o tom, jak se stal v období covidu řidičem autobusu. Musel podstoupit psychotesty, které mu daly pořádně zabrat. „Kamaráde, tam moje sebevědomí a naděje, že se někdy tím autobusem svezu, šly do háje. Vyhodnocovali to a byli mi nuceni oznámit, že výsledek není úplně uspokojivý,“ přiznal herec v silvestrovském speciálu talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kam společně s ním zavítaly i herečky Jitka Čvančarová a Uršula Kluková a kněz Zbigniew Czendlik.

Čtěte také: Oslavte konec roku se Silvestrovskou Partičkou, show Inkognito a hosty Honzy Dědka

„Bylo to něco plus minus mezi automatickou pračkou a klokanem. Byl to malér. Nechápu ale, na co za volantem potřebuju vědět, kolik se vejde čtverečků do trojúhelníku,“ prozradil Kopta, který však nakonec prošel, skutečně si splnil sen a krátce se živil jako řidič linkového autobusu.

Kutil z Kopty zřejmě nebude

Nejen psychotesty, ale i technické disciplíny Václavu Koptovi zkomplikovaly život. „Zatoužil jsem v létě po solární sprše. Jednoduchá instalace, vysoká úspora, což u mě není zanedbatelné. Koupil jsem tu o 150 korun dražší, de luxe, a v domnění, že to bude brnkačka, jsem ani nečetl návod. Manželka nadšená. Problém je v tom, že jsem debil. Zásadní předpoklad úspěšné instalace a pozdějšího výkonu spočívá v tom, že se sprcha musí ukotvit,“ začal s vyprávěním příhody.

Přečtěte si: Václav Kopta s manželkou Simonou: Ostrá hádka před oslavou 40 společných let

„Opřel jsem teda sprchu o pergolu, vždyť voda je těžká, čtyřicet litrů, to přece udrží i chlapa. Jednoduše jsem to obešel a narychlo jsem to stáhnul elektrickou plastovou páskou. A protože jsem se strašně těšil, že večer okouzlím manželku, začal jsem to narychlo napouštět. Máme hodně vysoký tlak vody. Už ty zvuky, co začala solární sprcha vydávat, mě měly upozornit, že instalace neproběhla úspěšně,“ pokračoval herec.

„Natlakovalo se to do takové míry, že v okamžiku, kdy jsem se rozhodl, že to zachráním objetím zařízení, ozvala se prda a celé to vylítlo do luftu. I se mnou. Strašná morda, netušil jsem, co tlak vody dokáže vytvořit. Padli jsme spolu, jako když někoho odděláš u kůlu. Dodnes je tam díra jako po kráteru. Děti z toho měly srandu a manželka se mnou nemluvila,“ zakončil svoji letní příhodu Václav Kopta v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v sobotu 31. prosince od 21:30 na Primě.

Podívejte se na Václava Koptu společně s manželkou Simonou Vrbickou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.