Velká věštba na červen pro Býky: Překonáte těžkosti a uzavřete jednu životní kapitolu

Co čeká Býky v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Královna mečů, která předpovídá, že budete mít nějaké vyřizování. Můžete potkat ženu, která bude mít trochu ostřejší jazyk, ale poslouchejte všechno, co vám řekne, protože každé její slovo bude mít cenu zlata. A i kdybyste ji teď třeba proklínali za to, co říká, jednou jí za to poděkujete.

Co říkají mariášové karty?

V první červnové dekádě vás čeká nějaké cestování, které bude souviset s prací, a mohl by vás na něm doprovázet někdo příjemný.

Druhá dekáda bude ve znamení překonávání nějakých těžkostí. Budete o nich ale vědět dopředu a zvládnete je odrazit ještě dřív, než přijdou. Dokážete uzavřít nějakou kapitolu a třetí dekáda by pro vás už mohla být ve větším klidu. Budete investovat menší peníze do svého vzhledu nebo zdraví a čeká vás i nějaké randění, které by mohlo být pro nezadané začátkem nějakého vztahu. Ale netlačte na pilu. U zadaných by mohla přijít nějaká nová myšlenka, která vás dokáže s partnerem zase krásně stmelit.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Býka?

Živlem Býka je země a stejně, jako květiny potřebují svůj čas, i malý Býk potřebuje na všechno dost času. Je chytrý, hospodárný a ne vždy se chce o všechno dělit. Jeho motto je: „To je moje.“ Když má tedy třeba své oblíbené autíčko nebo panenku, jen těžko je někomu bude ochotný půjčit.

Vaše runa na červen: Gebo

Gebo je krásná runa lásky, dávání a přijímání. To, co vysíláte, budete přijímat i zpátky.  Když si tuto runu nakreslíte nebo si ji představíte kolem sebe v životní velikosti, dokáže vás chránit před útoky zlých lidí, kteří se vám budou pokoušet házet klacky pod nohy.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.