Velká věštba na červen pro Raky: Nevěřte všem zprávám, které dostanete

Co čeká Raky v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází karta Mág, která předpovídá čilou komunikaci. Budete vládci ve své rodině i ve svém okolí. Budete muset být manažery, kteří všechno uřídí. A jaké si to uděláte, takové to budete mít.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem června mohou přijít nějaké poplašné zprávy. Nevěřte všemu, s největší pravděpodobností se může jednat o nepravdivé informace. Radost by vám mohlo udělat setkání s někým milým u dobrého jídla.

I ve druhé červnové dekádě se můžete setkat s informacemi, které nejsou pravdivé. Dávejte si na to pozor. Může být kolem vás někdo, kdo se s vámi pokouší manipulovat.

Třetí dekáda by mohla být velmi hezká, plná lásky a citů. Budete mít velkou příležitost dát se s někým dohromady nebo strávit příjemné chvíle v rodinném kruhu.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Raka?

Malý Rak je více svázaný se svou matkou. Nepotřebuje tolik hlídat, chce mít svůj klid, ale hlavně potřebuje hodně lásky.

Vaše runa na červen: Algiz

Algiz je runa ochrany, díky které se nemusíte ničeho bát. Když se pro něco rozhodnete, měli byste za tím jít a nekoukat se na to, co tomu říkají ostatní.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.