Velká věštba na červen pro Ryby: Nebojte se udělat krok dopředu

Co čeká Ryby v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která vás upozorňuje, ať dobře plánujete. Dobře si dopředu rozmyslete každý krok, který hodláte udělat.

Co říkají mariášové karty?

Začátek června by mohl být zajímavý pracovně. Čekají vás velmi plodné porady nebo vám budou chodit zajímavé pracovní nabídky.  A můžete získat i lepší podmínky v různých smluvních vztazích, které vám pak přinesou peníze.

Ve druhé dekádě byste mohli mít štěstí na lidi kolem vás. Někdo z vašeho okolí by vám mohl udělat radost. Jen pozor na někoho z přátel, kdo k vám nebude úplně upřímný. Naštěstí nebude mít možnost vám ublížit.

Třetí dekáda slibuje nějaký zajímavý nápad, který se může týkat i cestování. A když se nebudete bát a uděláte krok dopředu, mohli byste z toho mít užitek.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Ryb?

Malé Ryby jsou zasněné, citlivé, mají v sobě spoustu fantazie a dokáží se napojit na jiné lidi. Někdy se ale nechají zastrašit od ostatních dětí kolem sebe, které jsou průbojnější.

Vaše runa na červen: Pertho

Pertho je osudová runa, která říká, že kdo se bojí, nesmí do lesa. A tento měsíc je o tom, abyste se naučili a pochopili, že když jste doteď všechno zvládli, zvládnete to i nadále. Nebojte se tedy udělat přelomové rozhodnutí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.