Velká věštba na červenec pro Kozorohy: V práci budete muset pořádně zabrat

PRIMA HOROSKOPY S1 - KOZOROH: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Kozorohy v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jak můžete využít magickou moc mořských řas k přivolání hojnosti? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Rytíř pohárů. To je karta, která říká, že kolem sebe budete v tomto měsíci mít příjemnou společnost. Možná budete flirtovat nebo najdete spřízněnou duši, někoho, s kým vám bude dobře. Jako kdybyste si měli nebo mohli splnit nějaké své přání.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce vám může dělat starost mladší člen rodiny, který bude mít svou hlavu a bude si věci dělat podle svého. Postupně by se ale mělo vše srovnat. Vy budete mít radost a dobrý pocit z vykonané práce. Čeká vás i nějaké příjemné cestování.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která milují moře. Kdo potřebuje dovolenou u vody?

Během druhé dekády může přijít nějaký spor nebo rivalita v pracovní oblasti a vy se budete muset trochu poprat o své zakázky nebo úkoly. A to vás nastartuje, abyste na sobě zapracovali a byli ještě lepší.

Konec měsíce vychází ve velmi pěkných energiích a vy si dopřejete klid, odpočinek a možná i nějakou příjemnou odměnu.

Kouzlo na červenec pro Kozorohy

Pokud budete mít možnost dostat se k moři, můžete usušit menší množství mořských řas, přivézt si je domů a tam si je v některé místnosti zavěsit. Bude to pro vás mocný amulet, který vás ochrání před ohněm. Řasy jsou i skvělým indikátorem počasí. Pokud jsou suché, bude slunečno. Pokud budou nabobtnalé a na dotek vlhčí, značí to, že se blíží déšť. A když vezmete malý kousek mořské řasy, dáte ji do lahve s whisky a tu pak postavíte na okenní parapet, můžete si takto přivolat hojnost a peníze. Je jen nutné lahev každý den protřepat.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.