Astročlánky

24. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Panny: Připravte se na menší komplikace na cestách

PRIMA HOROSKOPY S1 - PANNA: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Panny v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co byste naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo může pomoci, aby se vaše přání splnilo? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Šestka pohárů. To je karta, která člověka stále někam navrací. Můžete vzpomínat, jaké kdysi byly dovolené, jaká by dovolená mohla být teď a jak byste si představovali, že by měla ideálně vypadat. Často se pak stává, že se člověk příliš zasní a má hlavu v oblacích. Bylo by dobré zůstat nohama na zemi.

Co říkají mariášové karty?

Začátek července přinese plno nových informací, které budou velmi dynamické. Možná budete něco tvořit, vymýšlet, psát. Půjde vám komunikace s druhými lidmi, s nimiž si budete velmi dobře rozumět a vzájemně si nahrávat.

Přečtěte si také: Dovolená podle horoskopu. Kam vyrazit a jak si to užít?

Ve druhé dekádě se možná budete chtít někam podívat, jenže vaši cestu něco zkomplikuje. Nebude to úplně vaší vinou, ale vy si dokážete všechno přenastavit tak, abyste si nakonec své přání mohli splnit. Konec této dekády už je ve vysloveně hezkých energiích. Budou se rozvíjet vztahy, můžete vesele randit a flirtovat.

Koncem měsíce si dejte pozor na věci spojené s cestováním. Ať nedostanete například pokutu, protože nebudete mít v pořádku všechny doklady. Nemělo by to ale být nic zásadního, karty vám poskytnou ochranu a vaše jistoty by měly být v bezpečí.

Kouzlo na červenec pro Panny

Když budete někde u moře na pláži, můžete do písku nakreslit kruh, který bude mít průměr asi 30 cm. Do něj nakreslete runu nebo symbol vašeho přání. Představujte si při tom modrý plamen jako blesk, který vám u toho šlehá z prstů. Vnímejte sílu, která je ukrytá v mořských brázdách, a vyčkejte, až se přílivové vlny vzedmou natolik, aby odnesly vaše přání do moře. Spláchnutím se totiž uvolní energie, kterou jste do přání vložili, a ta splní vaše přání.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.