Velká věštba na květen pro Blížence: Máte šanci si finančně přilepšit

Co čeká Blížence v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Trojka holí, což je krásná karta, která slibuje práci, prestiž, učení a dlouhodobé věci. Ukazuje také to, jaký člověk skutečně je.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude pracovní. Někdo s vašich přátel, který bude v nesnázích, by z vás mohl tahat peníze a počítejte s tím, že by vám je nemusel vrátit. Berte to tedy spíš jako dar, jinak by na tom mohlo pohořet vaše přátelství a navíc byste tím mohli dávat svému okolí signál, že si to k vám může dovolit kdokoli další. Mohli byste také dostat zajímavou nabídku na cestování, ať už s partnerem nebo s přáteli.

Ve druhé dekádě možná nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Přijde spousta nových informací, někdo z přátel se vám svěří se svými potížemi a vy byste to všechno měli řešit. Buďte diplomaté a nevměšujte se do cizích sporů. Pak budete mít klid i pro sebe.

Třetí dekáda bude výrazně hezčí, čeká vás nějaké milé překvapení, a dokonce si můžete finančně přilepšit. Klidně si zkuste vsadit.

Polibek od Blížence

Květen je měsíc lásky. Jak líbají Blíženci? Spontánně, nečekaně, kdykoli a kdekoli. A právě v této bezprostřednosti je jejich síla.

Vaše runa na květen: Hagalaz

Hagalaz je matka run, velmi magická, která vám dává určité zkoušky, které vás nemají zničit, ale naopak vás posílit a vykrystalizovat vaši vnitřní sílu, vaše odhodlání nepoddávat se věcem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.