Velká věštba na květen pro Štíry: Bude se vám dařit, jen pozor na žárlivost ostatních

Co čeká Štíry v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Osmička disků, která představuje prozíravost. Vy tedy budete v tomto měsíci vše velmi pečlivě rozvažovat, plánovat strategii na dalších osm týdnů nebo měsíců a někteří možná i na období osmi let.

Co říkají mariášové karty?

Celá aura měsíce května by pro vás měla být velmi příznivá, pokud ji dokážete využít. Začátkem měsíce budete pravděpodobně chtít podpořit svůj vliv na lidi kolem sebe, ale tak, aby to pokud možno vyplynulo ze situace a bylo to nenápadné. A kupodivu se vám to bude dařit. Úspěch byste měli mít i v práci, kde si dokážete zajistit nějakou zajímavou smlouvu nebo přilepšení.

I druhá dekáda by měla být poměrně pěkná. Možná budete investovat do nějakého dárku a uděláte jím radost nejen obdarovanému, ale i sobě.

Ve třetí květnové dekádě se pravděpodobně budete potýkat se žárlivostí, s lidmi, kteří budou mít problém s tím, co si myslíte, co píšete na sociálních sítích nebo co si oblékáte. Vy to všechno dokážete velmi elegantně a lehce odrazit a ještě si tím upevníte svůj okruh přátel.

Polibek od Štíra

O Štírech se říká, že jsou nejvášnivějšími milenci zvěrokruhu. Takže pokud se někdo líbá se Štírem, může to nést až metafyzické zážitky.

Vaše runa na květen: Algiz

Algiz je velmi ochranná runa, díky které se nemusíte ničeho bát. Když se pro něco rozhodnete, měli byste za tím jít a nekoukat se na to, co tomu říkají ostatní.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.