Velká věštba na květen pro Vodnáře: Nebojte se říct o to, co chcete

Co čeká Vodnáře v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází krásná karta Mág, která ukazuje, že si budete dělat věci podle sebe. A jaké si to uděláte, takové to budete mít. V citech může být Mág někdy trochu sobecký a možná budete i vy mít tendenci hájit si své zájmy než hledět na zájmy ostatních.

Co říkají mariášové karty?

Vaše runa na duben: Ehwaz

Hned začátkem května budete řešit pracovní a úřední věci. Možná přijdete také na nějaký nápad, který by vám mohl přinést užitek a mohli byste díky němu zvítězit nad svými rivaly a získat nějaké uznání nebo ocenění.

Během druhé dekády možná podstoupíte nějakou zkoušku nebo si zařídíte něco, co vám přinese jistoty a radost. Ti, kteří mají děti, by na ně mohli být hrdí a pyšní, protože je například přijmou na nějakou školu nebo úspěšně složí zkoušky.

Třetí dekáda by vám mohla přinést náklonnost lidí, kteří jsou v nějaké hierarchii o trochu výš než vy. Nebojte se říct o to, co chcete nebo potřebujete. Bude vám přáno a můžete dosáhnout věcí, o kterých se vám dříve ani nesnilo. Mohli byste si také ujasnit nějaké vztahové záležitosti, které vám už delší dobu vrtají v hlavě.

Polibek od Vodnáře

Máj je měsícem lásky a možná by vás zajímalo, jak vlastně Vodnáři líbají. Mají opravdu velkou fantazii, která se projevuje i v oblasti lásky. A pokud tedy líbají, tak pokaždé jinak.

Vaše runa na květen: Inguz

Inguz představuje ochranu shůry, pomáhá chránit před vším zlem světa a lidmi zlé vůle, a také odhaluje dřímající vlohy.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.