Astročlánky

23. října 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na listopad pro Blížence: Spoléhejte nejlépe sami na sebe

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na listopad 2024

Co čeká Blížence v jedenáctém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jakou svíčku by si měli zapálit, pokud si chtějí přitáhnout štěstí nebo utišit nějaký konflikt? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Pětka pohárů. To je karta, která může být někdy lehce melancholická. Patří ke kartám, které neukazují úplně objektivní věci. Dohromady by se nic dít nemělo, ale trochu poraněna mohou být vaše očekávání od druhých lidí. Budete je posuzovat svým pohledem, ale nejste v jejich kůži a jen těžko můžete odhadovat jejich motivy. Bude důležité spoléhat se sami na sebe a na vlastní síly. Pak vás nemůže nikdo jen tak dostat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce dostanete celkem zajímavé informace, buď od někoho ze zahraničí, nebo od člověka, který bydlí někde dál. Berte tyto informace střízlivě, protože každý je podává po svém a může přehánět, abyste pak nebyli z něčeho zklamaní. Budete se také na něco těšit, plány vám ale může překazit nějaká viróza nebo povinnost, kterou nebudete moci odsunout na jindy. Měli byste se k tomu postavit čelem, virózu poctivě léčit a povinnosti vyřešit a dotáhnout ještě během této dekády do konce.

Mohlo by vás zajímat: Šťastné dny podle znamení: Rakům štěstěna přeje v pondělí a Býkům v pátek

Ve druhé dekádě vás čekají výdaje, které vám ale budou dělat radost, protože budou do vás, do toho, abyste se dobře cítili. Možná obměníte šatník nebo si někde něco vyzdobíte. Sklidíte za to pochvalu, celé okolí bude koukat, jak vám to sluší, a vy budete v centru dění.

A protože lehce změníte vizáž a budete sami se sebou spokojení, pomůže vám to i ve vašem zaměstnání, kde si vás může všimnout někdo z nadřízených nebo váš obchodní partner. Možná díky tomu získáte lepší práci, nové obchodní zakázky nebo třeba finanční prémii.

Listopadová magie svíček pro Blížence

Pro vaše znamení jsou ideální červené, modré, žluté a zelené svíčky. Kdybyste si chtěli přitáhnout štěstí, posílit komunikaci, zvládnout nějakou zkoušku, vyhrát konkurz nebo jen potřebujete ochranu, případně utišit nějaký konflikt, zapalte si modrou svíčku. A vedle ní můžete položit křišťál, safír, chalcedon nebo lapis lazuli.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.