Astročlánky

20. září 2022 05:57

redakce Prima Ženy

Velká věštba na říjen pro Berany: Po náročnějším začátku přijde hezké období

Co čeká Berany v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet pro vás vychází na říjen Desítka disků, která je hodně o materiálních věcech. Mělo by se vám mimořádně dařit a nejspíš budete mít možnost si i něco uložit stranou. Ve vztazích tato karta představuje stav, kdy si dva lidé dokážou vyjít vstříc a mohou se na sebe spolehnout.

Desítka disků je i o rodinně nebo prostředí, kde se cítíme být doma. Poukazuje na příklon k tradičním hodnotám. Slibuje klidné období, kdy budeme cítit dostatek a bezpečí.

  • Afirmace karty: Užívám bohatství života, realizuji se, nacházím naplnění v rodině a společnosti, umím dávat i brát.

Co říkají mariášové karty?

První říjnová dekáda pro vás může být trochu náročnější. Nejspíš se nevyhnete úředním záležitostem, které vám budou zasahovat do soukromého života. Všechny věci, které vám dělají starosti a vy za to nemůžete, by se ale měly během tohoto období ukončit.

Druhá dekáda by už měla být příznivější. Budete mít možnost doladit si různé pracovní záležitosti. Velmi vám bude toto období přát v cestování a v pracovních věcech. Pokud se tedy chystáte na nějaké konkurzy nebo pohovory, směle do toho.

Třetí dekáda slibuje hezké období v soukromém životě. Možná se zúčastníte nějaké akce, která vám udělá radost. Štěstí bude přát i lásce a počítejte také s různými milostnými návrhy. Je jen na vás, jestli je využijete nebo ne.

Kámen štěstí pro Berany na říjen: Turmalín

Turmalín pomáhá při věštění, zajišťuje ochranu během rituálu a pomáhá porozumět vnitřnímu já. Chrání citlivé a empatické osoby, obzvlášť když je chtějí vyčerpávat druzí lidé. Turmalín vytvoří ochranu mezi vaší vlastní aurou a energií, která přichází od ostatních, umožní zachování rovnováhy a klidu. Abyste si zajistili klidný sen, umístěte černý turmalín v okně pokoje, který chcete chránit před negativní energií plynoucí zvnějšku. Bižuterie s turmalínem vám zajistí duchovní ochranu. Jen se snažte tento kámen držet dál od vody, která mu nesvědčí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.