Velká věštba na říjen pro Váhy: Užijete si příznivé období, v práci i v soukromí

Co čeká Váhy v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází krásná karta Císařovna, která předpovídá, že si budete věci řídit tak, jak potřebujete. Větší důraz bude na rodinu a úděl ženy v rodině. Právě ženy budou rozhodovat o rodinných záležitostech a jejich moudrost a intuice budou prostupovat celým tímto měsícem. Císařovna je karta velmi žehnající, přeje rodině, početí a začátkům věcí.

Co říkají mariášové karty?

Začátek října by měl být celkem příznivý. I když se vám bude dařit po finanční stránce, můžete mít stále pocit, že máte málo. Příznivé bude toto období i v oblasti lásky. Můžete potkat člověka, ze kterého se vám budou podlamovat kolena. Nebo na vás přijde druhé jaro, přestože už je podzim.

I druhá říjnová dekáda by mohla být příznivá. V zaměstnání byste mohli dostat od někoho nabídku, která zasáhne i do soukromí. Udělá vám radost a navážete díky ní zajímavé kontakty. Také můžete úplnou náhodou potkat někoho, koho už jste velmi dlouho neviděli, a uděláte na něj velmi dobrý dojem.

Koncem měsíce vás možná čeká ještě zajímavé cestování nebo také přijde zpráva od člověka, nejspíš ze zahraničí, která vám udělá radost.

Kámen štěstí pro Váhy na říjen: Zelený jaspis

Zelený jaspis je dokonalým amuletem, který vám přitáhne fyzické zdraví a posílí vaši výdrž. Dokáže srovnat všechny aspekty života, které se vám poslední dobou třeba nedařilo udržet v rovnováze (například nějakou obsesi, toxické vztahy nebo škodlivé vzorce a bloky) a vy nad nimi můžete získat kontrolu. Pokud budete mít jaspis kulatý, bude krásně vyzařovat energie do celého prostoru.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.