Velká věštba na září pro Ryby: Překonáte něco, čeho jste se obávali

Co čeká Ryby v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Trojka holí, což je skvělá karta. Opět se vrátíte do pracovního procesu, všechno vám půjde od ruky a bude se vám dařit. Ale samozřejmě, jaké si to uděláte, takové to budete mít.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem září se můžete obávat nějakého zlomu, ale v momentě, kdy přijde, se znovu nadechnete a hodně se vám uleví. Čeká vás také objevování nových věcí a poznáte nové zajímavé lidi. Možná přijde i zajímavá nabídka, která vás inspiruje a do budoucna vám přinese velké štěstí.

Ve druhé dekádě si hlídejte hádky s lidmi, kteří vám příliš nepřejí. Možná vám dojde, kdo vám v minulosti celou dobu podkopával nohy. Vůbec se toho nebojte, budete s tím totiž tím pádem moci něco udělat.

Ve třetí dekádě budete dotahovat některé věci, které jste začali ještě možná během prázdnin. Spoustu z nich se vám podaří dokončit, bohužel ne všechno. Některé věci budou brzdit vaši nepřátelé, ale berte to tak, že všechno zlé je k něčemu dobré. V oblasti lásky také v září poznáte, jaké to je, když vás má někdo opravdu rád.

Ideální strom pro Ryby: Buk

Buk vám dodá podporu a pomůže odhalit pozitivní stránky každé situace. Jeho přející a ochranitelská energie se bude hodit k těm zrozencům znamení Ryb, kteří se cítí silně přepracovaní a vystresovaní. Odpočiňte si v jeho stínu. A když si přinesete bukvice domů a položíte je třeba u počítače, věřte tomu, že najdete sílu pokračovat v práci.

Vaše runa na září: Inguz

Inguz představuje ochranu shůry. Pomáhá chránit před vším zlem světa a lidmi zlé vůle, a také odhaluje dřímající vlohy.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.