Velká věštba na září pro Ryby: Překonáte něco, čeho jste se obávali

Co čeká Ryby v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na září vychází Trojka holí, což je skvělá karta. Opět se vrátíte do pracovního procesu, všechno vám půjde od ruky a bude se vám dařit. Ale samozřejmě, jaké si to uděláte, takové to budete mít.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem září se můžete obávat nějakého zlomu, ale v momentě, kdy přijde, se znovu nadechnete a hodně se vám uleví. Čeká vás také objevování nových věcí a poznáte nové zajímavé lidi. Možná přijde i zajímavá nabídka, která vás inspiruje a do budoucna vám přinese velké štěstí.

Ve druhé dekádě si hlídejte hádky s lidmi, kteří vám příliš nepřejí. Možná vám dojde, kdo vám v minulosti celou dobu podkopával nohy. Vůbec se toho nebojte, budete s tím totiž tím pádem moci něco udělat.

Ve třetí dekádě budete dotahovat některé věci, které jste začali ještě možná během prázdnin. Spoustu z nich se vám podaří dokončit, bohužel ne všechno. Některé věci budou brzdit vaši nepřátelé, ale berte to tak, že všechno zlé je k něčemu dobré. V oblasti lásky také v září poznáte, jaké to je, když vás má někdo opravdu rád.

Ideální strom pro Ryby: Buk

Buk vám dodá podporu a pomůže odhalit pozitivní stránky každé situace. Jeho přející a ochranitelská energie se bude hodit k těm zrozencům znamení Ryb, kteří se cítí silně přepracovaní a vystresovaní. Odpočiňte si v jeho stínu. A když si přinesete bukvice domů a položíte je třeba u počítače, věřte tomu, že najdete sílu pokračovat v práci.

Vaše runa na září: Inguz

Inguz představuje ochranu shůry. Pomáhá chránit před vším zlem světa a lidmi zlé vůle, a také odhaluje dřímající vlohy.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.